A földszínű aranysárga olyan mint egy meleg ölelés, a nyári mezők színe – a lakberendezésben a helységeket egyértelműen ragyogó, mégis nyugtató, természetes és magába fogadó hangulattal árasztja el. A meleg színek 2022-ben újraéledtek, talán itt az ideje, hogy átsétáljunk a napos oldalra 🙂

 

A sárga a boldogság és a pozitivitás érzetét idézi. Tökéletes az otthon olyan területeire, ahol sok a tevékenység és a társasági élet, mint például a konyha és az étkező, ezeknek a helységeknek energiát és vitalitást kölcsönöz.

 

Hogyan használjuk a sárgát otthonunkban?

Mint meglepetés

A sárga mindig jó kiemelő szín és a mustár árnyalat jól működik a szekrények vagy kamrák belsejében, mint egy vidám meglepetés, amikor kinyitjuk vagy belépünk. Ezt az árnyalatot könnyebb beépíteni egy rendszerbe, ha az otthonunkban nem szeretjük a sárga rikítóbb árnyalatait és különösen jól működik a sötétebb, hangulatosabb terekben, mivel a melegség érzését kelti.

 

Kiemelő szín

Néha mélyebb aranyszínű, erőteljesebb színre van szükség, mivel a sárgának vannak fakó, szürkés, túl lapos vagy túl primer árnyalatai is. A földes dohányárnyalatok bármilyen helyiségben működnek, amit szeretnénk meleggé, otthonossá tenni; ez egy komoly szín, elegáns és kifinomult, amely mesés hátteret teremt a műalkotásoknak és régiségek számára is és sokféle térben működik. Jó párpsítani a  krémesebb törtfehérekkel, bézsekkel és meleg szürkékkel, ha egy lágyabb színpalettát szeretnénk kialakítani, vagy egy iszapos zölddel, esetleg mélykékkel a drámai hatás eléréséért.

 

Teremts vele kontrasztot!

Például olyan helységekben, amit nem használsz állandóan. Vagy a kertben! Ha rápillantasz, biztosan feldobja a hangulatodat!

 

DENVER 2 személyes kanapé háttámlás pihenőrésszel

Denver egy egyedülálló és extravagáns moduláris kanapé kollekció. A puha hátsó és üléspárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Számos különféle elemből és extra széles lounger elemekből állíthatja össze a tökéletes elrendezést és méretet.  A kanapé minden elemén állítható fejtámla van. Választhatja a kanapét extra relax funkcióval, növelhető ülésmélységgel (manuális vagy elektronikus is lehet). Háromféle lábtípus és rengeteg szövet vagy bőr variáció közül választhat.

 

ACADEMY kültéri étkezőszék fa lábbal

Az Academy kültéri étkezőszék polipropilén ülőfelülete 35%-ban újrahasznosított anyagból készül. Az ülés egyszerű, rugalmas kialakítása megfelel minden környezetnek és helyzetnek. 4 lábú tömörfa alappal rendelkezik.

 

NOPPA puff

Noppa puffok vagy ülőpárnák széles anyag és szín választékkal tehetők játékosan vagy akár elegánsan egyedivé. A puffok könnyedén mozgathatóak bárhová az enteriőrben, ahol éppen szükség van némi plusz ülőalkalmatosságra.

 

 

YAIRA kültéri fotel – Azonnal raktárról

A fa egyike azoknak az anyagoknak, amelyek a természet varázsát hozzák el otthonunkba. Az organikus formákkal rendelkező Yaira fotel feltárja azokat a tökéletesen tökéletlen tulajdonságokat, amelyek ezt az exkluzív kivitelezést ilyen autentikussá teszik. Tömör mindi fából és kububól készült, az anyagok egyedi tónusainak és a kézzel fonott részleteknek köszönhetően minden fotel egyedi darab. A Yaira környezetbarát darab, mivel a felhasznált fa ellenőrzött fakitermeléssel, fenntartható módon kezelt erdőkből származik.

 

DEMETRA Franciaágy (választható) ágyneműtartóval

Demetra kanyargós varratokkal ellátott fejtámlája egyedi módon hangsúlyozza ki a lágy párnázatot, körbeölelő végződései pedig különlegessé és elegánssá teszik.

 

SEED kárpitozott étkezőszék – fa vagy fém lábakkal

Seed kárpitozott étkezőszék a Hans Thyge & Co. által tervezett, sokoldalúan kombinálható széksorozat darabja, amely normál beltéri és kültéri változatban is kapható. Az ülőkagyló költői formája teljes egészében újrahasznosított műanyagból készült, és úgy tervezték, hogy kivételes kényelemmel és támasztékkal ölelje át használóját. A potenciális hulladékanyag megolvasztása és formába öntése során finom színjáték jön létre, amely minden kagylót egyedivé tesz. Négy visszafogott színből és különféle lábak közül választhat, amelyek mindegyike a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően tesztelt. A teljes kollekció az otthoni irodától az étkezőn át a professzionális piacig és azon túl minden környezetbe alkalmas székeket kínál.

 

NODE Bővíthető étkezőasztal

A Node egy modern, skandináv stílusú étkezőasztal sötét, fehérre pigmentált vagy természetesen olajozott tölgyfából. A német “kaschkasch” formatervező duó tervezte, egyszerű kialakítással és elegánsan lekerekített sarkokkal. Fenntartható erdőgazdálkodásból származó, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tömör tölgyfából készült. A sorozat asztalai több méretben is kaphatók.

 

 

 

HAVEN ágykeret

Haven ágykeretek, fejtámlák és tükrök sorozata. A minimalista ágykeret tömör tölgyfából készült, a puha, hívogató fejtámla pedig illeszkedik a kerethez. Az ágy széles kerete akár pakolófelületnek is tökéletes lehet. Természetes, szilárd és tartós anyagok kézzel készített részletek exkluzív elegye ez a modell.

 

BOWIE fotel

A Bowie fotel tökéletes választás, egy modern vagy akár klasszikus stílusú nappaliba. Ergonomikus háttámlája tökéletes kényelmet nyújt. Elérhető széles szövet és bőr választékkal, három típusú lábbal, hogy igazán egyedi darabot alkothassunk bármely enteriőrbe. Lábtartó is rendelhető hozzá.

 

STRETCH Függőlámpa