Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Flexlux

Olvasás, egy ital, egy kis szünet, álmodozás – mindenkinek kell egy hely, ahol igazán élvezheti a pillanatokat. A FLEXLUX márka azért született, hogy megadja ezt a helyet. Szánjon magára egy kis időt minden nap. Dőljön hátra, pihenjen, és merüljön el a létezés élményében.

 

A FLEXLUX ÉLMÉNY
Az egyszerűem állítható székekben bárki megtalálja a neki legkényelmesebb pozíciót. Az egyedi ötrétegű párnázottságnak köszönhetően a karosszék tökéletesen illeszkedik a test formájához. A beépített légcsatornák és a lyuggatott bőr párosának köszönhetően a bútor lélegzik, így biztosítva minden pillanat csodás kényelmét.

 

ÖTRÉTEGŰ KÉNYELEM
A FLEXLUX® élményt az ötrétegű párnázottság biztosítja.  A Nozag rugóra kerül egy réteg ragasztott habszivacs, rá egy adag rugalmas formált szivacs, ezen fekszik az extrán puha szivacs, az utolsó réteg pedig a hőrögzített szálasanyagé
A végeredmény pedig egy fényűző párnázottság, amely a kiemelkedő kényelem biztosítása érdekében tökéletesen körülöleli a testet.

 

LÉLEGZŐ BÚTOR
A beépített légcsatornáknak és a lyuggatott bőrnek köszönhetően a FLEXLUX karosszékekben az Ön bőre is lélegzik, így biztosítva a tökéletes kényelmet. Hidegben melegen tart, a melegben pedig kellemesen hűsít.

1–30 termék, összesen 97 db