EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Nappali

NAPPALI-living-room_navis

A lakás szíve: a nappali

A nappali a legnagyobb és legtöbbet használt helyiség a lakásban, ezért nem elég ha szép bútorokkal van berendezve, fontos, hogy a nappali bútor praktikus legyen, és kielégítse a család folyamatosan változó igényeit. Ennek alapja, hogy jól variálható és kombinálható darabokat válasszunk. A nappali kollekció része a nappali szekrénysor, a TV szekrény, a dohányzóasztal, a komód és a vitrin vagy tároló. Ezeket az igények, és a rendelkezésre álló hely méretétől függően lehet úgy kombinálni, hogy a legideálisabb összeállítás kerüljön be majd végül a lakásba. 

 

Skandináv design, német minőség

Nappali bútor kínálatunk gerincét a német Hülsta alkotja, hiszen személyre szabhatóságban utolérhetetlen. Számtalan méret és kivitel található meg minden nappali bútor kollekciójában, amelyeket natúr fa, lakkozott, vagy magasfényű felületekkel rendelhet meg. A dán Bolia a skandináv stílust képviseli, egyszerű, letisztult formavilágával, és természetes anyagaival hygge hangulat költözik a nappaliba. Mindkét gyártó nappali bútorai Európában készülnek a legmagasabb minőségi elvárások mellett, így nem is kérdés, hogy miért biztosítanak 5 év garanciát minden bútordarabra.

1–30 / 541 találat