EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Függőlámpák

FUGGOLAMPA-pendant_rotate

A mennyezeti lámpa megtölti fénnyel a szobát

A világítás alapjaiban határozza meg a lakás hangulatát, ezért érdemes olyan fényforrást választani, ami kifejezi stílusunkat és mentalitásunkat, valamint alkalmazkodik az igényeinkhez. Nappaliba, étkezőbe, hálóba, dolgozószobába egyaránt jól illik a csillár, amelyet manapság már a legváltozatosabb anyagokból készítenek, minden színben és formában. 

Klasszikus és modern mennyezeti lámpák

A függőlámpák elengedhetetlen darabjai minden lakásnak, a kérdés csak az, hogy modern vagy klasszikus stílusú darabot válasszunk. Mennyezeti led lámpa, függeszték, modern csillár, design lámpa – a kínálat rendkívül széles. Az egyszerű letisztult formavilágú mennyezeti lámpáktól kezdve, a különleges, extravagáns világító testekig mindenkinek megtaláljuk a tökéletes függesztéket. Kínálatunkban a skandináv és más európai designerek által megálmodott, a neves Frandsen gyárából kikerülő függőlámpák, továbbá a dán Normann Copenhagen, és a holland Zuiver és Dutchbone egyedi formatervezésű design lámpái közül válogathatnak. Attól függően, hogy led mennyezeti lámpát, vagy hagyományos izzóval felszereltet használunk, teljesen más hatást érhetünk el.

1–30 / 160 találat