Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Beépíthető bútorok

akár állami otthonfelújítási támogatással

Tudta, hogy az InnoConceptnél beépíthető hálószoba bútorokkal és azok megtervezésével is rendelkezésére állunk? 

A gardróbszekrény kulcsfontosságú eleme a hálószobának. Számtalan igénynek és elvárásnak kell megfelelnie. Milyen legyen egy gardrób? Legyen helytakarékos, de mégis elég tágas. Kényelmesen férjen el benne minden ruha, és természetesen legyen stabil és strapabíró is.

tükrös gardróbszekrények szépek, és praktikusak is, hiszen a tükörnek hála növelik a teret és egy szimpla gardróbhoz képest több funkciót tudnak betölteni. A gardrób lehet nyíló, vagy tolóajtós gardrób, nálunk pedig választhat akár sarok gardróbot is. Olasz és német gyártóink minőségi garanciájával készítik minden hálószobabútorukat, hogy a legmagasabb elvárásoknak is maradéktalanul megfeleljenek.

 

A gyermeket nevelő családok 2021 januártól otthonuk felújítására állami támogatást is igénybe vehetnek, melybe beletartoznak a beépíthető bútorok is. Ha megfelel a programban leírt kritériumoknak, akár 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphat felújítása után, fele részt az anyagköltségek (például beépíthető bútorok vásárlása), fele részt pedig a munkadíjak (többek közt szerelési, beépítési, szakipari munkák díja) vonatkozásában.

Miért érdemes nálunk megrendelni beépített hálószoba bútorait?

Mert:

  • Kiemelkedő minőségű olasz és német design búrokat gyártó partnereink a hagyományoknak megfelelő, mégis innovatív szemléletmóddal rendelkeznek
  • Nem csak bútort és kiegészítőket árulunk, hanem segítünk kialakítani a háló bútorozási koncepcióját
  • Gyakorlott, szakmailag felkészült kollégáink rövid időn belül összeállítják a kiválasztott termékeket tartalmazó árajánlatot
  • Szívesen segítünk az új megoldások összeállításában és a kivitelezésében.
  • Nem csak a tervezésben segítünk, de a szállítás, az összeszerelés is a mi gondunk – az otthonfelújítási támogatáshoz szükséges összes dokumentumot rendelkezésére bocsátjuk

Hisszük, hogy a jó design nemcsak szép, de időtálló is. Inspiráló tereket és harmonikus otthonokat teremtünk. Tartson velünk és rendelje meg nálunk beépíthető hálószoba bútorait!

Péli Noémi és Kollin András

Alapítók

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, regisztráljon személyes konzultációra vagy látogasson el hozzánk! 

Jelezze érdeklődését az űrlap elküldésével, hogy visszahívjuk és időpontot egyeztessünk, hogy csak Önnel tudjunk foglalkozni és segítsenek elképzelései megvalósításában.

innoconcept-terkep-bogdani-ut-1

Itt talál meg minket:

Cím 1033 Budapest, Bogdáni út 1. (bútor- és design üzlet)
Az egykori Harisnyagyár területén az udvarban – kövesse a fekete-fehér IC logót!
Telefon showroom + 36 70 904-8833 | szállítás, raktár +36 70 904-8833 |  project +36 30 520-3122, +36 30 602-1129
Email hello@innoconcept.hu
Nyitvatartás Nyitva tartás
Hétfő: 12:00-16:00
Kedd-Péntek 10:00-18:00
Szombat 10:00 – 15:00
Raktár 1033 Budapest, Bogdáni út 1. (H-P 08:00-16:00, árukiadás előre egyeztetett időpontban)

Gyakran ismételt kérdések

1. Ki jogosult az otthonfelújítási támogatásra? Itt megtudható:</

 

2. Milyen összeget igényelhet vissza a vásárlásából?
A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. A támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet. Ennek megfelelően például a beépíthető bútorok ára a költség 50%-át és maximum 1 500 000 forintot tehet ki – ugyanakkora mértékű vállalkozói díj mellett.

A végleges támogatási összeget a benyújtott dokumentumok alapján a MÁK állapítja meg.

 

3. Mi számít beépíthető bútornak, amire a lakásfelújítás támogatás igényelhető?

A MÁK állásfoglalása alapján: “Általánosságban beépített bútornak minősül, ami az ingatlanba állagsérelem nélkül el nem választható módon beépítésre került, az ingatlan részét képezi, így különösen a beépített konyhabútor, beépített szekrény, kazán, szaniterek, a fürdőszobai szekrény mosdóval is.”

 

4. Milyen dokumentumokra van szükség?
A Magyar Államkincstár honlapjáról letölthető nyomtatványokra (kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő adatlap, egyéb előírt dokumentumok), a vállalkozói szerződésre, a vállalkozó által 0%-os és/vagy 27%-os általános forgalmi adó mértékkel kiállított számlákra (nyugta nem, csak számla) és az anyagköltséget igazoló bizonylatokra és/vagy számlákra. Ha a vállalkozó állítja ki a teljes számlát, akkor azon külön tételként kell megjelennie az anyagköltségnek és munkadíjnak. A mindenkori feltételeket a hirdetmény tartalmazza.

 

5. Mivel kell igazolnom a vásárlásomat, vagyis az anyagköltségeket?
Az igénylő (magánszemély) nevére és lakcímére, tehát a felújítandó ingatlan címére (amelyre a támogatási kérelem szól, s mely lakcímen lévő ingatlannak az igénylő a tulajdonosa, és legalább egy éve az a bejelentett lakcíme) szóló vásárlási bizonylattal. További információk a Magyar Államkincstár honlapján találhatók.