Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Relax fotelek

Relax fotelek

A nyugalom szigete: a relax fotel

Mi különbözteti meg a relax fotelt egy egyszerű tv foteltől? Különleges kialakítása, ami tökéletesen alkalmassá teszi egy délutáni pihenésre, vagy egy kis alvásra is.

A dán Flexlux kifejezetten relax fotelek gyártására specializálódott. Minden fotel dönthető háttámlával rendelkezik, illetve egyes modelljei esetében a fotel beépített lábtartóval kapható,  amely a támla hátradöntésekor automatikusan felemelkedik. A Flexlux élményt az ötrétegű párnázottság biztosítja. A Nozag rugóra kerül egy réteg ragasztott habszivacs, rá egy adag rugalmas formált szivacs, ezen fekszik az extrán puha szivacs, az utolsó réteg pedig a hőrögzített szálasanyag. 

FILTER
Model
MORE FILTERS
Fabric
Function
Size
Ára

1–30 termék, összesen 49 db

Lélegző fotel


A végeredmény pedig egy relax fotel egyedi párnázottsággal, amely a test minden ívét követi, ezzel biztosít tökéletes kényelmet. A beépített légcsatornáknak (és a bőr fotelek esetében a lyuggatott bőrnek) köszönhetően a Flexlux relax fotelekben a bőrünk is lélegezni tud. Hidegben melegen tart, a melegben pedig kellemesen hűsít.

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. Többszáz modellt tudunk ajánlani, a legkülönbözőbb szövet- és bőrválasztékban, méretben és összeállításban, mitöbb, eltérő árkategóriában is. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét.