Kézzel szövött szőnyegek

Kézzel szövött szőnyegek

A padló dísze: a szőnyeg

A szőnyeg az a lakáskiegészítő, amitől igazán meleg hangulat lesz még egy ridegebb lakásban is. Stílust ad és összhangot teremt. A tökéletes szőnyegről mindenkinek más az elképzelése, tipikusan igaz rá, hogy ahány ember, annyi ízlés és igény. Van aki az egyszerű formákat, a visszafogott színeket és mintákat szereti, de akad olyan is, aki a különleges formákért és extravagáns színkombinációkért rajong. Mi azt gondoljuk, hogy ez így van rendjén – épp ezért széles szőnyeg kínálatunkkal igyekszünk a legkülönbözőbb igények mindegyikét kielégíteni.

 

Kézzel szövött szőnyegek

A kézi szövés a szőnyegkészítésben a legmagasabb minőséget garantálja, hiszen minden egyes darab különös odafigyeléssel készül. Épp ezért olyan közkedveltek a kézi szövésű szőnyegek! A különböző kézi szövések, csomózások mind más mintát, más textúrát eredményeznek, így bőven van lehetőség, hogy a tökéletes darabot vigye haza.

 

FILTER
Model
MORE FILTERS

1–30 termék, összesen 105 db

Skandináv design szőnyegek


Kínálatunk gerincét a skandináv design vonalát képviselő dán Linie Design és a Bolia alkotja. Több száz csodás, remek ár-érték arányú design szőnyeget találhatnak nálunk a hozzánk fordulók.  A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú szőnyegei egyszerű, mégis látványos kiegészítői lehetnek egy ízléses loft hangulatú lakásnak. A dán Normann Copenhagen szőnyegei esetében az élénk színek és a különleges formák kombinációja dominál.