EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Design izzók & Kiegészítők

IZZO-bulb

A lámpa lelke – LED és izzó

Amikor új lámpát keresünk, legtöbbször a lámpatestre koncentrálunk. Pedig legalább ilyen fontos, hogy az otthonunkhoz, igényeinkhez, stílusunkhoz legjobban passzoló fényforrást is megtaláljuk. Az évtizedekkel ezelőtt teljesen általános, energiazabáló villanykörték már a múlté. Helyettük rendkívül széles választék áll rendelkezésre az energiatakarékos izzókból – némelyik különös megjelenéssel kápráztatja el az embert. Formák, színek, különböző fényerősségek – szinte nem is gondolnánk, hogy mennyi változata van a lámpáknak lelket adó izzóknak. 

Gondoljunk csak bele, mennyire más hatást kelthet ugyanaz a lámpatest egy fehér fényű LED izzóval vagy egy régimódi izzószálas darabbal! Az előbbit egyszerű, minimál stílusú, míg utóbbit inkább az industrial, vagy art deco stílusú otthonokhoz ajánljuk – de a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és stílusához leginkább közel álló változatot. A dán Bolia figyel a legapróbb részletekre is. Kínálatunkban megtalálhatjuk minden lámpához a tökéletesen illő izzót is.

Összesen 15 találat