Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Ágyak

Ágyak

Mitől jó egy franciaágy?

Életünk jelentős részét alvással töltjük. Ezért nem mindegy, hogy a minél tökéletesebb pihenés érdekében ezt egy jól megválasztott ágyban tegyük. Sok szempontot kell figyelembe vennünk, hogy egész biztosan a tökéletes ágyat válasszuk ki. Két fő paraméterhez kell ragaszkodnunk: a méret (a magasságunknak megfelelő méretű ágykeretet válasszunk) és a  megfelelő matrac (itt a súlyunk, és az egészségügyi állapotunk a meghatározó). Legyen akár szó egyszemélyes ágyról, vagy franciaágyról, szánjunk elég időt a megfelelő darab kiválasztására. A franciaágyaknak rengeteg változata van, mindegyiknek megvan az előnye, egyénfüggő, hogy kinek melyik válik be.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

1–30 termék, összesen 103 db

Franciágyak személyre szabva


A franciaágyak általában 160x200, vagy 180x200 cm méretűek, azonban kínálatunkban találhatóak 200 cm széles és akár 220 cm hosszúságú modellek is. A franciágy kerete és a fejvég lehet tömör fa vagy karpitozott kivitelű is - a stabilitás és a strapabíróság a legfontosabb amellett, hogy az ágynak ez a része adja a franciaágy stílusát - mindkét esetben számtalan szín és szövet közül választhat. Ha megvan a tökéletes ágykeret, ahhoz válasszon egy rugalmas ágyrácsot. Az ideális matrac mindenkinek más lehet: különböző keménységek közül választhat, illetve lehetséges egy darabból álló matracot rendelni, vagy két darabból állót is. Utóbbi akkor növeli a komfortérzetünket, ha partnerünkkel más alvási szokásaink vannak, így a forgolódás, mocorgás nem “terjed át” a másik alvó felületére. Ebben az esetben javasoljuk a fedőmatrac, más néven topper használatát, amely megelőzi a két matrac közötti rés okozta kényelmetlenségeket. Továbbá praktikus választás lehet az ágyneműtartós franciaágy, ami rengeteg rejtett tárolóhelyet biztosít. 

A dán Bolia, a svéd Furninova és a német Hülsta mind magas minőségű és teherbírású modelljei találhatók kínálatunkban. Az egészen modern franciaágyaktól az extravagáns modellekig mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A Bolia és a Hülsta is 5 év garanciát vállal minden általuk forgalmazott bútorra, így a franciaágyakra is.