Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Gyapjú szőnyegek

Gyapjú szőnyegek

A padló dísze: a szőnyeg

A szőnyeg az a lakáskiegészítő, amitől igazán meleg hangulat lesz még egy ridegebb lakásban is. Stílust ad és összhangot teremt. A tökéletes szőnyegről mindenkinek más az elképzelése, tipikusan igaz rá, hogy ahány ember, annyi ízlés és igény. Van aki az egyszerű formákat, a visszafogott színeket és mintákat szereti, de akad olyan is, aki a különleges formákért és extravagáns színkombinációkért rajong. Mi azt gondoljuk, hogy ez így van rendjén – épp ezért széles szőnyeg kínálatunkkal igyekszünk a legkülönbözőbb igények mindegyikét kielégíteni.

 

Gyapjú szőnyegek

Sokaknak kedvence a gyapjú szőnyeg. Nem véletlenül. A gyapjú szőnyeg számtalan színben és formában érhető el, kellemes hangulatot és otthonos légkört teremt. Az esztétikán kívül is számtalan jó tulajdonságuk van a gyapjú szőnyegeknek: megfogják a lakásban szálló port, de könnyen tisztíthatók, így az allergiások számára kifejezetten jó választást jelentenek; magas páratartalomnál magukba szívják a nedvességet, amit alacsony páratartalomnál eresztenek ki magukból, így a lakás levegőjét is frissen tartják. 

 

FILTER
Model

1–30 termék, összesen 109 db

Skandináv design szőnyegek


Kínálatunk gerincét a skandináv design vonalát képviselő dán Linie Design és a Bolia alkotja. Több száz csodás, remek ár-érték arányú design szőnyeget találhatnak nálunk a hozzánk fordulók.  A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú szőnyegei egyszerű, mégis látványos kiegészítői lehetnek egy ízléses loft hangulatú lakásnak. A dán Normann Copenhagen szőnyegei esetében az élénk színek és a különleges formák kombinációja dominál.