EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Gardróbszekrények

GARDROB-wardrobe_torino

Több, mint ruhatároló: a gardróbszekrény

A gardróbszekrény kulcsfontosságú eleme a hálószobának. Számtalan igénynek és elvárásnak kell megfelelnie. Milyen legyen egy gardrób? Legyen helytakarékos, de mégis elég tágas. Kényelmesen férjen el benne minden ruha, és természetesen legyen stabil és strapabíró is.

 A tükrös gardróbszekrények szépek, és praktikusak is, hiszen a tükörnek hála növelik a teret és egy szimpla gardróbhoz képest több funkciót tudnak betölteni. A gardrób lehet nyíló, vagy tolóajtós gardrób, nálunk pedig választhat akár sarok gardróbot is. Két német gyártónk, a Hülsta és a Wiemann a német minőség garanciájával készíti minden hálószobabútorát, hogy a legmagasabb elvárásoknak is maradéktalanul megfeleljenek.

A személyre szabható gardrób

Teljes mértékben egyénfüggő, hogy kinek mennyi akasztós, polcos és fiókos helyre van szüksége. Széles gardrób kínálatunk lehetővé teszi, hogy mindenki számára megtaláljuk a legideálisabb összeállítást, hiszen legtöbb modellünk személyre szabható, mind a méretét, mind a tárolók arányát tekintve. Modern és klasszikus hálókba egyaránt tudunk stílusban illő gardróbot  ajánlani – a felületek lehetnek lakkozottak, magasfényűek, de lehetnek natúr fából is. A tökéletes gardróbszekrény minden részletében igazodik az egyéni igényekhez.

1–30 / 72 találat