Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Rólunk

Home / Rólunk

Ezek vagyunk

Városi környezet, időtálló formák, kortárs dizájn, kreativitás – ezek azok a fogalmak, amelyek meghatározzák az InnoConcept szemléletét.

Ide nem dolgozni járunk, hanem alkotni, építeni.” Lelkesek vagyunk és motiváltak, ami nem is csoda, hiszen imádjuk a dizájnt, a bútorokat, amivel foglalkozunk. A bemutatóterembe belépő ügyfél számunkra partnerré válik, akivel közösen találjuk meg a legjobb megoldást. Az InnoConceptnél nem csak a bútoroknak és a kiegészítőknek van stílusuk. Bízunk abban, hogy ezt partnereink is észreveszik.

Emberek, kreativitás, minőség

Tele vagyunk ötletekkel. Az általunk kínált bútorok és dizájn tárgyak pedig lehetővé teszik azt, hogy az ötletek sokaságából valóban az valósuljon meg, ami a hozzánk fordulók számára a legmegfelelőbb.

Természetesség

A „zöld gondolat” elkötelezett híveiként a természetes anyagokban hiszünk. Nem forgalmazunk olyan termékeket, amelyek nehéz fémeket, vagy veszélyes kémiai anyagokat tartalmaznak, vagy készítésük közben az ózont károsító gázokat használtak fel.

Több mint üzlet

Élő kapcsolat az emberekkel és a környezettel – ennek a megteremtésére törekszünk. Gondolkodjunk, beszélgessünk, vagy akár alkossunk együtt! A lehetőségek adottak: bemutatótermünk akár rendezvények különleges helyszínéül is szolgálhat.

New scandinavian design és német minőség

Természetes anyagokból minőségi darabokat – ez az alap, amit kínálunk. Termékpalettánk két meghatározó képviselője az új skandináv dizájnt reprezentáló dán Bolia, valamint a letisztultságot a prémium minőséggel ötvöző német Hülsta.

Ismerje meg csapatunkat

Péli Noémi és Kollin András vagyunk. Az InnoConcept alapítói. Ebben a projektben ölt testet mindaz, ami összekapcsol minket. A víz, a kerámia és a szép tárgyak szeretete.

Duna

Szentendrén és Budapesten élve, mindkettőnk életének fontos része a Duna. Nem csupán lakunk mellette, hanem naponta élünk azokkal a lehetőségekkel, amelyeket kínál. Kajak-edzés a BVSC-ben, vagy kalandozás a Szentendrei-szigetnél – a lényeg ugyanaz: élvezni a folyó, a természet közelségét.

Kerámia

Az egyikünk készíti, a másikunk gyűjti. Aki ismert minket, az tudja, hogy a kerámiáról van szó. Az egyikünk immár majd egy évtizede saját műhelyében, a korong és agyag mellett tölti szinte minden szabad idejét. Home dekor kerámiáit Naomipeli brand néven kínálja. A másikunk pedig a kortárs magyar kerámiát megújító Gorka Lívia életművének tisztelőjeként kiállítást szervez, albumot szerkeszt, értéket őriz.

Design

Útjaink majd másfél évtizeddel ezelőtt találkoztak először. Akkor, amikor a tetszetős, de drága bútorok, illetve a ki tudja miből és milyen körülmények között készült darabok által uralt magyar piacon megfizethető, de a formájában és minőségében egyaránt a skandináv igényességet tükröző kanapékkal jelentünk meg a Ráday utcában az INNOSHOP-ban.

A célunk ma is ugyanaz, mint a kétezres évek elején volt: nem egyszerűen bútorokat árulunk, hanem abban segítünk a nálunk megfordulóknak, hogy otthonosabbá tehessék környezetüket. Legyen szó akár lakásról, akár munkahelyről, vagy bármilyen közösségi térről

Hol vagyunk?

Hol máshol, mint a Duna partján! A környezet nem szokványos. Budapest egyik, a központhoz közeli, megújulásra kész rozsdaövezete szomszédjában az Árpád-híddal, valamint az Óbudai-szigettel. Az egykori Budapesti Harisnyagyár indusztriális hangulatú falai izgalmas és egyedi atmoszférát nyújtanak. Meggyőződésünk, hogy miként annyi világvárosban, úgy Budapesten is csak rajtunk múlik, hogy miként töltjük meg új élettel a régi épületeket. Látogasson meg minket!