Világítás

Világítás

Világítás: fényt visz az életünkbe

A fény nem véletlenül a dán hygge egyik központi eleme – alapjaiban befolyásolja az otthonunk hangulatát, és ezzel a közérzetünket is. Ahhoz, hogy meghitt, otthonos hangulatot teremtsünk meg kell találnunk a szemlyiségünkhöz leginkább illő fényforrást. A lámpák többféle funkciót tölthetnek be: használhatjuk őket kiegészítő- vagy hangulatvilágításként, de fő fényforrásként is – ez főleg a kiviteltől függ. 

A mennyezeti lámpa, vagy csillár világítás szempontjából az abszolút központi elem. Az állólámpa és a fali lámpa már mindkét funkciónak eleget tesz: használhatjuk őket egy sötétebb sarok,vagy fal bevilágításához, de olvasólámpaként is funkcionálhatnak. Az asztali lámpákat használhatjuk munkához, de kiegészítő világításnak is.

Szín
MORE FILTERS
Ár

1–30 / 432 találat

Design lámpák


A dán Bolia és a Frandsen különleges skandináv design lámpái, valamint a Normann Copenhagen lámpái különleges formatervezett darabok, amik stílusos és praktikus kiegészítői lehetnek a lakásnak. A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú lámpái tökéletesen passzolnak a loft lakásokba.