EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Puffok & Lábtartók

PUFFOK-pouf_macaron

A kanapé tökéletes kiegészítői: puffok és lábtartók

 

Ami igazán feldobja a nappalit, az a fotel és a hozzá tartozó puff vagy lábtartó. A tökéletes darab igazodik minden igényéhez. A puffok és lábtartók kiegészítik a kanapékat és foteleket, ráadásul új lehetőségeket tartogatnak számunkra. A legügyesebb darabok többre hivatottak, minthogy TV nézés közben felrakjuk rájuk a lábunkat: használhatóak lerakóasztalként, de plusz rejtett tároló helyet is tudnak biztosítani. Egyre kedveltebbek pont ennek a multifunkcionalitásnak köszönhetően: imádjuk azokat a bútorokat, amik folyamatosan tudnak alkalmazkodni a felmerülő igényeinkhez. 

 

Nagy múltú dán gyártók prémium minőségű ülőbútorait találja kínálatunkban. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation legkiválóbb designerei dolgoznak azon, hogy ezek a csodálatos ülőbútorok minden igényt kielégítsenek – mind kényelemben, mind funkcióban, mind tartósságban, és ezek mellett lakásunk díszei is lehessenek.

 

Puffok és lábtartók szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kárpittal

A választási lehetőségek száma szinte végtelen: többszáz modellünk közül rendelheti meg a tökéletes darabot. Lehet szó szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr puffokról számtalan különböző árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot.

1–30 / 95 találat