Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Puffok & Lábtartók

Puffok & Lábtartók

cat_0102_puffok

A kanapé tökéletes kiegészítői: puffok és lábtartók

Ami igazán feldobja a nappalit, az a fotel és a hozzá tartozó puff vagy lábtartó. A tökéletes darab igazodik minden igényéhez. A puffok és lábtartók kiegészítik a kanapékat és foteleket, ráadásul új lehetőségeket tartogatnak számunkra. A legügyesebb darabok többre hivatottak, minthogy TV nézés közben felrakjuk rájuk a lábunkat: használhatóak lerakóasztalként, de plusz rejtett tároló helyet is tudnak biztosítani. Egyre kedveltebbek pont ennek a multifunkcionalitásnak köszönhetően: imádjuk azokat a bútorokat, amik folyamatosan tudnak alkalmazkodni a felmerülő igényeinkhez. 

FILTER
MORE FILTERS
Ára

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Nagy múltú dán gyártók prémium minőségű ülőbútorait találja kínálatunkban. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation legkiválóbb designerei dolgoznak azon, hogy ezek a csodálatos ülőbútorok minden igényt kielégítsenek - mind kényelemben, mind funkcióban, mind tartósságban, és ezek mellett lakásunk díszei is lehessenek.

Puffok és lábtartók szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kárpittal


A választási lehetőségek száma szinte végtelen: többszáz modellünk közül rendelheti meg a tökéletes darabot. Lehet szó szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr puffokról számtalan különböző árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot.