Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Egyéb helyiségek

Egyéb helyiségek

Helyiségek a lakásban a “nagyok” árnyékában

Egy lakás vagy ház berendezésénél legtöbbször a nagyobb, hangsúlyosabb helyiségekre koncentrálunk. Elsősorban a nappalira, a hálóra, vagy az étkezőre. Ezért hajlamosak vagyunk kissé elhanyagolni azokat a helyiségeket, amelyek ezen a háromszögön kívül esnek. Szánjunk időt most az előszoba, a dolgozó és a gyerekszoba berendezésére is!

FILTER
Model

1–30 termék, összesen 575 db

Előszoba, előszobafal


Pedig az előszoba nyújtja a belépőnek az első benyomást az otthonunkról. Fontos, hogy praktikus legyen, kényelmesen férjenek el a cipők és kabátok, de legyen stílusos is. Praktikusak és stílusosak is egyben. Ilyenek az akasztóval, tükörrel és cipőtárolóval ellátott előszobafalak.

Dolgozószoba otthon


Az otthoni munkavégzést könnyedén kellemesebbé varázsolhatjuk jól megválasztott, többfunkciós munkaállomásokkal. Egy szép íróasztal egy kényelmes iroda székkel akár még a lakás dísze is lehet!

Gyerekszoba, gyerekbútor


Természetesen nem feledkezhetünk el a család legapróbb tagjairól sem! Letisztult, de mégis vidám hangulatot árasztó gyerek bútorokkal berendezve még a gyerekszoba is hangsúlyos része lehet a lakásnak. Ahol gyermekek vannak, ott érdemes arra is figyelni, hogy a bútorok kövessék a cseperedő kicsik fejlődését és változó igényeit.