Home / Szőnyegek / Archive for "Shaggy szőnyegek"

Shaggy szőnyegek

Shaggy szőnyegek

A padló dísze: a szőnyeg

A szőnyeg az a lakáskiegészítő, amitől igazán meleg hangulat válik egy ridegebb lakásban is. Stílust ad és összhangot teremt. A tökéletes szőnyegről mindenkinek más az elképzelése, tipikusan igaz rá, hogy ahány ember, annyi ízlés és igény. Van aki az egyszerű formákat, a visszafogott színeket és mintákat szereti, de akad olyan is, aki a különleges formákért és extravagáns színkombinációkért rajong. Mi azt gondoljuk, hogy ez így van rendjén – épp ezért széles szőnyeg kínálatunkkal igyekszünk a legkülönbözőbb igények mindegyikét kielégíteni.

 

Shaggy szőnyegek

A shaggy szőnyegek elegáns kiegészítői lehetnek a lakásnak. Finom, puha tapintásuk miatt egyre inkább kedveltek, ezek azok a darabok, amelyek igazi luxus érzetet biztosítanak. A shaggy szőnyegek egyedi jellemzője, hogy hosszú szálai vannak, amik meleg, kellemes felületet biztosítanak a mezítláb mászkáláshoz.

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Skandináv design szőnyegek


Kínálatunk gerincét a skandináv design vonalát képviselő dán Linie Design és a Bolia alkotja. Több száz csodás, remek ár-érték arányú design szőnyeget találhatnak nálunk a hozzánk fordulók.  A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú szőnyegei egyszerű, mégis látványos kiegészítői lehetnek egy ízléses loft hangulatú lakásnak. A dán Normann Copenhagen szőnyegei esetében az élénk színek és a különleges formák kombinációja dominál.