Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Kölcsönzés & fotózás

Home / Kölcsönzés & fotózás

Kölcsönzés & fotózás

Ha szeretnéd, hogy filmforgatáson, kiállításon, fotózáson az InnoConcept biztosítsa a bútorokat, kiegészítőket szívesen segítünk ebben!

Hogyan tudsz bútort kölcsönözni?

Először válaszd ki, hogy a készleten lévő bútorok és kiegészítők közül pontosan melyiket szeretnéd. Amennyiben nem tudsz eljönni hozzánk személyesen, kérésre lefotózzuk az aktuális bemutatótermi kínálatot és elküldjük emailben. A kiválasztott bútorok alapján egyéni árajánlatot küldünk. Referenciaként, ha lehetséges, kérjük juttasd el hozzánk a megjelenés anyagát!

Termék kölcsönzés

Kiegészítők fotózásához egy megbízó levélre lesz szükségünk. A termékek nyilatkozat ellenében vihetőek el, amelyben anyagi felelősséget vállalsz az esetlegesen sérülten visszaérkező termékekért.
Ha tudod, hogy mit szeretnél elvinni, arra kérünk előzetesen jelezd a +30 5203122-es telefonszámon vagy a hello@innoconcept.hu emailcímen. Fotózás után arra kérünk, hogy a vállalt határidőn belül hozd vissza a termékeket, illetve juttasd el hozzánk a megjelenést.

Fotózási és forgatási lehetőség a bemutatóteremben

Amennyiben az InnoConcept környezetét (bemutatóterem, gyárépület lépcső/terasz) szeretné használni fotózásra, forgatásra vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.