Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Kerek szőnyegek

Kerek szőnyegek

A padló dísze: a szőnyeg

A szőnyeg az a lakáskiegészítő, amitől igazán meleg hangulat lesz még egy ridegebb lakásban is. Stílust ad és összhangot teremt. A tökéletes szőnyegről mindenkinek más az elképzelése, tipikusan igaz rá, hogy ahány ember, annyi ízlés és igény. Van aki az egyszerű formákat, a visszafogott színeket és mintákat szereti, de akad olyan is, aki a különleges formákért és extravagáns színkombinációkért rajong. Mi azt gondoljuk, hogy ez így van rendjén – épp ezért széles szőnyeg kínálatunkkal igyekszünk a legkülönbözőbb igények mindegyikét kielégíteni.

 

Kerek szőnyegek

Ha elszakadna a megszokott téglalap alakú szőnyegektől, de de mégis visszafogott stílusban keresi a tökéletes darabot, egy elegáns kerek szőnyeg lehet a megoldás. Ez az egyszerű, geometrikus forma számtalan lehetőséget tartogat, mind anyagában, mint mintájában – lehet viszkóz, kevert szálas vagy gyapjú szőnyeg; mintája pedig erősítheti és kiemelheti, vagy épp megtörheti a kerek formát.

 

FILTER
Model

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Skandináv design szőnyegek


Kínálatunk gerincét a skandináv design vonalát képviselő dán Linie Design és a Bolia alkotja. Több száz csodás, remek ár-érték arányú design szőnyeget találhatnak nálunk a hozzánk fordulók.  A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú szőnyegei egyszerű, mégis látványos kiegészítői lehetnek egy ízléses loft hangulatú lakásnak. A dán Normann Copenhagen szőnyegei esetében az élénk színek és a különleges formák kombinációja dominál.