EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Moduláris kanapék

MODULARIS-KANAPE-modular-sofa_cosima

Lehetőségek végtelen tárháza: az elemes ülőgarnitúra

A moduláris, vagy más néven az elemes ülőgarnitúrák egyre népszerűbbek. Nem véletlenül. A moduláris ülőgarnitúra lényege, hogy különböző méretű elemekből mi magunk állíthatjuk össze a lakás méretének és a szoba elrendezésének megfelelően a számunkra tökéletes kivitelt. Praktikus, hiszen nem kell örökké ugyanahhoz az elrendezéshez ragaszkodnunk, bármikor átrendezhetjük a modulokat. Az elemek többfunkciósak is lehetnek – egy puff önmagában szolgálhat lábtartóként, de két modul közé ékelve remek tálcatartó is lehet. Variálhatóságának köszönhetően ugyanolyan könnyedén össze állíthatunk az elemekből U-alakú, vagy L-alakú sarok ülőgarnitúrát, mint egy egyszerű 2 személyes kanapét. Négy skandináv gyártó designerei dolgoznak azon, hogy a praktikusságuk mellett egyedi megjelenést és kényelmet biztosítson minden darab: a svéd Furninova, valamint a dán Bolia, Theca és Normann Copenhagen.

Klasszikus nappaliba és modern, skandináv típusú otthonba is

A lehetőségek száma az elemes ülőgarnítúra esetében szinte végtelen – számtalan lehetséges kombináció készíthető a moduláris kollekciókból, amelyekhez több száz féle szövet és bőr bútorkárpit közül választhatjuk ki a tökéleteset. Akár klasszikus stílusú nappaliba, akár egy modern skandináv otthonba keresi az ideális ülőbútort, egészen biztosan megtalálja kínálatunkban az igazit!

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kanapé, ülőgarnitúra, sarokkanapé, U / L alakú ülőgarnitúra kínálatunkat. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét!

1–30 / 101 találat