Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Heverők

Heverők

cat_0108_Heverok

Ágy, de nem csak az: a heverő

De jó is elnyújtózni egy fárasztó nap után otthon a heverőn! Mi is pontosan a heverő? Egy egyszemélyes ágy, ami igazán praktikus megoldás kisebb lakásokba. Nem igazi ágy, nem igazi kanapé, de azok funkcióit is elláthatja. Kínálatunkban a tervezők által újragondolt design heverők, heverő kanapék, heverő ágyak és egyszemélyes ágyak is találhatók. Csupa olyan modell, amely a nappali pihenő sarkának stílusos részeként is megállja a helyét.

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes heverő kanapé, heverő ágy, valamint egyszemélyes ágykínálatunkat. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét!

FILTER
Model

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

Sokoldalú bútor


A heverő igazi multifunkcionális bútor - szolgálhat ágyként, és kanapéként egyaránt. Könnyen mozgatható, ezért egy kis lakásban nagyon hasznos. Ha heverőnk van, biztosak lehetünk abban, hogy jól és könnyen mozgatható bútorral rendelkezünk. A heverővel remekül variálható a berendezés, ha át akarjuk rendezni a lakást.