Fotelek

FOTELEK-armchair_cosh

Ami soha nem megy ki a divatból: a fotel

Ami igazán feldobja a nappalit, az a fotel és a hozzá tartozó puff vagy lábtartó. A tökéletes darab igazodik minden igényéhez. A fotel talán a legváltozatosabb designbútor, rengeteg kényelmi funkciót rejthet magában. Míg a füles fotelek reneszánszukat élik éppen, addig a tv fotelek, forgó fotelek és a dönthető háttámlájú relax fotelek soha nem is mentek ki a divatból. A robosztus, férfias bőr fotelektől kezdve, a finom és légies design fotelekig, a klasszikus modellektől, a modern, skandináv stílusú darabokig mindent megtalál kínálatunkban.

Nagy múltú dán gyártók prémium minőségű ülőbútorait találja kínálatunkban. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation legkiválóbb designerei dolgoznak azon, hogy ezek a csodálatos ülőbútorok minden igényt kielégítsenek – mind kényelemben, mind funkcióban, mind tartósságban, és ezek mellett lakásunk díszei is lehessenek.

Fotelek szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kárpittal

A választási lehetőségek száma szinte végtelen: többszáz modellünk közül rendelheti meg a tökéletes darabot. Lehet szó szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr fotelről, számtalan különböző árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot.

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét.

1–30 / 90 találat