Étkezőszékek

Étkezőszékek

Az étkező ülőbútora: az étkezőszék

Az étkező a jó hangulatú családi és baráti étkezések helyszíne. De csak rajtunk múlik, hogy ennél is több lehessen! Az igazán jó étkező alkalmas arra, hogy akár egy hosszú órákig tartó beszélgetés során is jól érezzük magunkat. Dolgozószoba híján pedig akár a munkához is remek környezetet jelenthet. Ezért olyan fontos feladat, hogy kiválasszuk a tökéletes étkezőszéket. Egyszerre kell kényelmesnek és praktikusnak lennie. Kínálatunkban 9 nagymultú európai gyártó kiváló minőségű, design étkezőszékeit találhatja meg. Legyen a lakás akár modern, akár klasszikus, akár ipari stílusú, biztosan tudunk olyan étkezőszéket, vagy akár étkezőgarnitúrát találni, ami nem csak hogy beleillik a térbe, de kiegészíti és egységessé teszi azt.

Találja meg a tökéletes étkezőszéket! Karfás vagy karfa nélküli székek, kérpitozott, fa, vagy műanyag ülőfelülettel, fa vagy fém lábakkal. A lehetőségek száma szinte végtelen!

FILTER
MORE FILTERS
PRICE HU

1–30 termék, összesen 308 db

Design - kényelem - funkcionalitás


Vannak robosztus, nehéz darabok, de a dán és német designerek irodáiból mostanában inkább légiesen könnyed, ergonómiai szempontokat is figyelembe vevő, ugyanakkor stabil étkezőszékek kerülnek ki. A fém, vagy favázas étkezőszékek széles választéka biztosítja azt, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb étkező étkezőgarnitúrát állíthassa össze. Az ülőfelületet lehet fa, műanyag, vagy akár cserélhető huzatos, kárpitozott étkezőszékek is. Akármelyikre is essen a választás széles szín- és szövet választékunkban biztosan megtalálja a tökéletes kombinációt.