Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Előszoba bútorok

Előszoba bútorok

cat_0063_eloszoba-butorok

Amit először meglátunk: az előszoba bútor

Az “első benyomás” a lakásban is fontos. Ezért nem mindegy, hogy milyen bútorok köszöntik a látogatót az előszobában. Milyen az előszobafal, az előszoba szekrény, a komód, a polc, a ruhafogas, vagy az akasztó. 

Diszkrét tárolás

Aki szereti az egyszerű, funkcionális és modern darabokat, annak ajánljuk modern előszoba bútorainkat és előszobafalainkat. Az előszoba szekrény diszkréten rejti el a kabátokat és cipőket, egy praktikus komód pedig segít tárolni azokat az apróságokat, amelyek nem minden nap kerülnek a kezünkbe. Egy stílusos pad vagy puff izgalmas design bútordarab lehet az előszobában, emellett segítségünkre van az indulás és az érkezés pillanatában egyaránt. A nagyobb bútordarabok mellett megannyi apróságra is szükség van egy előszobában: polcokra, akasztókra, tükörre, esernyőtartóra, vagy éppen kulcstartóra.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

1–30 termék, összesen 73 db

Előszobabútor személyre szabva


A Hülsta előszoba szekrényei egyszerű, letisztult formatervezésű bútorok, amelyek remekül kombinálhatók. A tárolók, fiókok, polcok és ruhaakasztók sok ruhának és apróságnak biztosítanak helyet. A dán Bolia előszoba padjai igazi skandináv design darabok, amelyek különleges díszei lehetnek az előszobának.