Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Termékkínálat

Termékkínálat

Home / Termékkínálat

Termékkínálat

.

 

Az otthon – ahogy mi szeretjük

Legyen szép, de egyúttal legyen fontos az is, hogy miből és hogyan készül – ezek az InnoConcept termékkínálatát meghatározó legfontosabb szempontok. A nappaliba, az étkezőbe, valamint a hálóba egyaránt változatos megoldásokat kínálunk portfóliónkból, amelynek alappillére a dán Bolia. A leginkább ülőbútorokban és skandináv stílusú kisbútorokban erős gyártó kiváló kiegészítője a nagymúltú, németországi gyártású Hülsta now! termékvonala. A két brand a környezeti és társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve. Garanciát jelentenek a fenntarthatóság számunkra kiemelkedően fontos értékének képviseletére. 

A Bolia és a Hülsta kínálatát különleges egyedi kerámia és fair trade kiegészítőkkel, lámpákkal bővítettük, ahhoz pedig, hogy ülő- és fekvőbútoraink valóban minden igényt kielégíthessenek, további gyártók – így a svéd Furnirova, a dán Innovation és a luxus foteleket gyártó Flexlux – termékei közül válogattunk. Bútorainkat egytől-egyik a „slow design” szellemében válogatjuk. A hangsúly a mesterségbeli tudáson, minőségi alapanyagokon és kidolgozáson és a tartósságon van. Hisszük, hogy a jövő otthonait egyszerűbben, de okosabban kell berendezni.


Innoconcept  Budapest Furniture- and Design Showroom - Product Portfolio - Bolia

Bolia

Inspiráló, tömör fából, gyapjúból, fémből, márványból és bőrből készített egyedi bútorok dán tervezőktől és európai gyártóktól – ez a teljes árukészletével immár Magyarországon is jelen lévő Bolia.

A Bolia bútorokat készít, de nem a szóhagyományos értelmében vett bútorgyár. Csaknem félszáz, skandináv tervezőt foglalkoztató cég, amely arra törekszik, hogy ne csak bútorokat és kiegészítőket, hanem egy sajátos életszemléletet is átadjon. Aki bemegy a Bolia valamelyik bemutatótermébe, azt nem csak az egyedi, nagy gondossággal és szeretettel tervezett és környezettudatos szemlélettel elkészített kényelmes kanapék, székek, meglepő kombinációk és ötletes kollekciók várják, hanem illatozó kávé is.

Az új skandináv dizájn látványa mellé rengeteg ötletet, inspirációt, és ha döntött, akkor kivételesen jó minőségű, tartós bútort is kap. . 


   

Innoconcept  Budapest Furniture- and Design Showroom - Product Portfolio Hülsta

hülsta

Van, akinek a németországi Münsterlandról a vizsla jut először eszébe. A lakberendezés iránt érdeklődőknek viszont valószínűleg a szintén ott, pontosabban Stadtlohnban alapított hülsta ugrik be.

Az 1940-es létrejötte óta kiváló minőségéről, és innovatív belsőépítészeti megoldásairól ismertté és kedveltté vált cég terméketi különleges helyet foglalnak el a nappalik, a hálószobák, az étkezők, valamint a hallok világában. Nem véletlenül. A németországi gyártás, az ott használt technológia, a magas minőségi követelmények garanciát jelentettek és jelentenek arra, hogy nem csupán különleges, időtlen dizájnt megjelenítő, hanem rendkívül tartós bútort is vesz, aki a hülsta mellett dönt.

Mindehhez pedig a környezettudatosság társult az idők során. Ennek részeként csupán fenntartható forrásból származó valódi fát használnak fel a bútorgyártáshoz. A környezet védelmének fontosságát, mint a hülsta egyik alapeszményét, a kék színű angyalt ábrázoló logóval hirdeti büszkén a cég.

A hülsta ügyfelei számára a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. Sőt, akkor kezdődik igazán: a regisztrált hülsta ügyfelek minden vásárlásra 5 év garanciát kapnak, ráadásul élvezhetik a hülsta ServicePlus minden előnyét.


   

Innoconcept  Budapest Furniture- and Design Showroom - Product Portfolio Hülsta

Flexlux

Olvasás, egy ital, egy kis szünet, álmodozás – mindenkinek kell egy hely, ahol igazán élvezheti a pillanatot. A FLEXLUX márka ezért született.

A dán gyártó luxusfoteljei azt a kényelmet adják meg, amire mindenki vágyik; az emberi test vonalaihoz, súlyához jól illeszkedő, ezért rendkívül kényelmes bútor megjelenésében rácáfol arra a közhelyre, hogy egy kényelmes fotelnek feltétlenül robosztusnak is kell lennie.

Az elegáns, könnyed FLEXLUX luxusfotel a modern és klasszikus enteriőröknek egyaránt üde színfoltja lehet. 


   

Innoconcept  Budapest Furniture- and Design Showroom - Product Portfolio Hülsta

Innovation

A Magyarországon már jól ismert dán Innovation multifunkcionális kanapékat és mindennapi használatra tervezett kinyitható kanapéágyakat kínál.

Termékpalettájából nálunk egy olyan válogatás érhető el, amely jól szimbolizálja a cégnek arcot adó dizájner, Per Weiss stílusát: jól megszokott skandináv egyszerűséget, a letisztultságot, valamint a funkcionalitást. A 25 éves termékfejlesztés eredményeként kialakított kényelmes matracok garancia számunkra és vásárlóink számára a minőségre.


   

Innoconcept  Budapest Furniture- and Design Showroom - Product Portfolio Hülsta

naomipeli

A naomipeli kerámiák képesek az élet egyszerű dolgait, hétköznapjaink rutinjait színesebbé tenni, egy kis rejtett luxussal gazdagítani. A szentendrei kerámiaműhelyben készülő alkotások elsősorban dekorációs célú tárgyak – otthonra, üzletekbe, közösségi terekbe, irodákba.

Mindegyik egyedi – kézzel készített vagy korongozott darab – átgondolt termékfejlesztés eredménye. Annak az új minimalizmusnak a példája, amelyben csak azok a tárgyak maradnak körülöttünk, amelyek képesek megszólítani minket. A naomipeli kerámiák sajátossága, hogy egy-egy kollekción belül az egyes darabok remekül kombinálhatók egymással. Formájuk és minőségük révén egy-egy otthon vagy egy közösségi tér ikonikus elemei is lehetnek. A letisztult skandináv formavilágú funkcionális tárgyak mellett a naomipeli portfóliójának másik hangsúlyos eleme a japán raku technikával égetett, elsősorban dekorációs célú alkotások, amelyekben a természet; a növényvilág és a japán ikebana virágművészet ötvöződik. 

Viszonteladásra kis kínált kollekciók mellett egyedi fali képek, installációk, dekorációs tárgyak (vázák, asztali díszek, virágtartók) készítését is vállaljuk.


   

Innoconcept  Budapest Furniture- and Design Showroom - Product Portfolio Hülsta

Furnirova

A svéd Furnirova nevét annak a körülbelül negyedmillió embernek, aki az általa gyártott kanapén ül, nem kell bemutatni. A Furnirova esetében is olyan termékeket válogatunk portfóliónkba, amelyek úgy gondoljuk, hogy jó kiegészítésként szolgálnak az alapkollekciónkhoz.

A saját gyártású termékeket kínáló és a fenntarthatóságra hangsúlyt fektető, nagy múltú brand a legnagyobb európai bútorházaknak szállít be saját márkás termékeket. Portfóliónkban a skandináv Furnirova a megfizethetőbb áru minőségi darabokat keresők számára kínál megoldást.