Bárszékek & Bárasztalok

BARSZEK-BARASZTAL-bar-table-barstool_node

Design bárszék és bárasztal: jó társaságban

Egy jól kialakított bársarok vonzza az embert. A társasági élet központi helyszíne lehet lakásunkban. Ezért fontos, hogy praktikus és kényelmes bárszékeket és bárasztalt válasszunk. Kínálatunkban dán, holland, svéd és olasz nagymultú gyártók prémium minőségű modelljei találhatók. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Connubia és a Tenzo egyszerű, skandináv formatervezésű darabjai megállják a helyüket egy modern, és egy klasszikus térben is. A Zuiver és a Dutchbone ipari hangulatú design bárszékei és asztalai pedig meghatározó darabjai lehetnek például egy loft-lakásnak. 

Mitől lesz tökéletes egy bársarok?

A bárszékek és az asztal kiválasztásánál is fontos szempont, hogy a kűlcsíny, a design mellett praktikus és kényelmes is legyen a mindennapi használatban. Kínálatunkban egyaránt található állítható és fix magasságú darabok, magas és alacsony bárasztalok, és hozzájuk illő bárszékek. Az ülőfelületet választhatjuk elegáns kárpitozással, vagy könnyen tisztítható műanyag vagy fa anyagokból. 

Bárszék számtalan variációval

Akármelyikre is essen a választás, számtalan szín és szövet közül választhatja ki az Önnek megfelelő bárszéket. Az ülőfelülethez illően választhat tömör fa vagy fém lábat is. Termékeink legnagyobb előnye: széles kínálatunk lehetővé teszi, hogy ugyanabból a kollekcióból választhassa ki a bárszéket és az étkezőszéket.

1–30 / 54 találat