Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Bárszékek & Bárasztalok

Bárszékek & Bárasztalok

Design bárszék és bárasztal: jó társaságban

Egy jól kialakított bársarok vonzza az embert. A társasági élet központi helyszíne lehet lakásunkban. Ezért fontos, hogy praktikus és kényelmes bárszékeket és bárasztalt válasszunk. Kínálatunkban dán, holland, svéd és olasz nagymultú gyártók prémium minőségű modelljei találhatók. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Connubia és a Tenzo egyszerű, skandináv formatervezésű darabjai megállják a helyüket egy modern, és egy klasszikus térben is. A Zuiver és a Dutchbone ipari hangulatú design bárszékei és asztalai pedig meghatározó darabjai lehetnek például egy loft-lakásnak.

FILTER
MORE FILTERS
Ára

1–30 termék, összesen 136 db

Alacsony vagy magas bárszék? Mikor melyiket?


A bárszékek és az asztal kiválasztásánál is fontos szempont, hogy a kűlcsíny, a design mellett praktikus és kényelmes is legyen a mindennapi használatban. A tökéletes bárszék kiválasztásának első lépése, hogy megnézzük: alacsony, vagy magas bárszékre van-e szüksége. Az alacsony bárszékek ülőmagassága 60-65 cm, amiket a 85-90 cm magas pultokhoz illeszkednek - ez nagyjából a konyhapultnak a magassága. A 110-115 cm magas bárpultokhoz már magas bárszéket kell választani, mert annak a 80-85 cm-es magasságával lesz kényelmesen elérhető a pult. Természetesen van megoldás ennek a magas/alacsony bárszék probléma kiküszöbölésére: ez pedig az állítható magasságú bárszék. Remek választás, hiszen, ha egy költözésnél, vagy átalakításnál úgy dönt, hogy változtat a konyhapult, vagy bárpult magasságán nem kell egyből új bárszékeket is beszerezni, hiszen ezesetben magának állítja be a kényelmes ülésmagasságot. Kínálatunkban egyaránt található állítható és fix magasságú darabok, magas és alacsony bárszékek, és hozzájuk illő bárasztalok

Bárszék számtalan variációban


Akármelyikre is essen a választás, számtalan szín és szövet közül választhatja ki az Önnek megfelelő bárszéket. Az ülőfelületet választhatjuk elegáns kárpitozással, vagy könnyen tisztítható műanyag vagy fa anyagokból. Az ülőfelülethez illően választhat tömör fa vagy fém lábat is. Termékeink legnagyobb előnye: széles kínálatunk lehetővé teszi, hogy ugyanabból a kollekcióból választhassa ki a bárszéket és az étkezőszéket.