Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Home / Hálószoba / Archive for "Boxspring ágyak"

Boxspring ágyak

Boxspring ágyak

Ágy professzionális kivitelben

Mi is pontosan a boxspring? A boxspring ágyak lényege, hogy az alkatrészei illeszkednek, kapcsolódnak egymáshoz, így alkotnak stabil egységet. A „box” alkotja az ágy alapját, amelyben 10-12 cm magas úgynevezett bonellrugók helyezkednek el úgy, hogy az egyes rugók egymáshoz is kapcsolódnak, erősítik egymást, illetve átadják egymásnak a rugalmasságot. Ennek a rétegnek az a feladata, hogy stabil alapot biztosítson a dupla rétegben rugókat tartalmazó matrac számára. A boxspring ágyak jellegzetessége a matracból adódik, ami akár 30 cm magas is lehet. Végül a harmadik réteg, ami biztosítja az ideális fekvőfelületet. Többféle anyagból is készülhet, lehet hűvösebb vagy melegebb, puhább vagy keményebb. Néhány modellben ez a bizonyos topper réteg mér a matrac része.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Derék-, és nyak kímélő ágy


A „derékalj” kialakítás miatt jól szellőző, egyenletes teherelosztó képességű felületet képez. A rajta fekvő nem süpped bele. Nem alakulnak ki mélyedések, ezáltal sehol sem terheli túl a gerincet. Kíméli a derekat és a nyakat.

A német Hülsta kiváló minőségéről, innovatív technológiájáról lett ismert és kedvelt. A gyártási folyamat a legmagasabb szintű minőségi elvárások mellett zajlik, minden termékükre garanciát vállalnak.