Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Különleges alakú szőnyegek

Különleges alakú szőnyegek

A padló dísze: a szőnyeg

A szőnyeg az a lakáskiegészítő, amitől igazán meleg hangulat lesz még egy ridegebb lakásban is. Stílust ad és összhangot teremt. A tökéletes szőnyegről mindenkinek más az elképzelése, tipikusan igaz rá, hogy ahány ember, annyi ízlés és igény. Van aki az egyszerű formákat, a visszafogott színeket és mintákat szereti, de akad olyan is, aki a különleges formákért és extravagáns színkombinációkért rajong. Mi azt gondoljuk, hogy ez így van rendjén – épp ezért széles szőnyeg kínálatunkkal igyekszünk a legkülönbözőbb igények mindegyikét kielégíteni.

 

Különleges alakú szőnyegek

Ha rajong az extravagáns megoldásokért, akkor ebben a kategóriában biztosan megtalálja a tökéletes szőnyeget! A különleges alakú szőnyegek elszakadnak a megszokott formáktól és játékosan egészítik a lakást. Az élénk szinekkel és meglepő színkombinációkkal még merészebb hatást érhet el. Ha visszafogott pasztell színeket választ, a forma dinamikája megmarad, mégis visszafogottabb lesz a végeredmény.

FILTER
MORE FILTERS

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

 

Skandináv design szőnyegek


Kínálatunk gerincét a skandináv design vonalát képviselő dán Linie Design és a Bolia alkotja. Több száz csodás, remek ár-érték arányú design szőnyeget találhatnak nálunk a hozzánk fordulók.  A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú szőnyegei egyszerű, mégis látványos kiegészítői lehetnek egy ízléses loft hangulatú lakásnak. A dán Normann Copenhagen szőnyegei esetében az élénk színek és a különleges formák kombinációja dominál.