Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Asztali lámpák

Asztali lámpák

Stílusos és funkcionális asztali lámpák

Az asztali lámpa kicsi, de mégis jelentős darabja otthonunk berendezésének. Dekorációs funkciója mellett kiemelten fontos, hogy megfelelő minőségű fényt adjon, hiszen dolgozunk, olvasunk mellette. A világítás minden lakásban és házban fontos. A lámpákkal, a beltéri világítással „beöltöztetjük” otthonunkat. A fény a híres dán Hygge egyik alapeleme, amelynek jó megválasztásával meghittebbé, hangulatosabbá tehetjük otthonunkat.

FILTER
Model
MORE FILTERS
Lámpa fő anyaga
Foglalat
Ára

1–30 termék, összesen 61 db

Lámpák a lakásban


 A nappaliban stílusos kiegészítő a beltéri lámpa, a hálóban az olvasólámpa, az irodában pedig íróasztal lámpa. Napjainkban a hagyományos izzókkal felszerelt asztali lámpák mellett mind népszerűbb és egyre elterjedtebb az asztali led lámpa

Skandináv lámpák


Az asztali lámpa praktikussága megkérdőjelezhetetlen, hiszen irányított fénye mindig ott segít, ahol éppen szükségünk van rá. Kínálatunkban a fő irányvonalat két dán gyártó képviseli: a Bolia és a Frandsen. Egyszerű, skandináv stílusú design asztali lámpáik tökéletesen illenek modern és klasszikus lakásokba egyaránt. Olvasólámpa és design lámpa kínálatunkat a dán Normann Copenhagen minimál, valamint a holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú lámpái színesítik.