Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Fali lámpák

Fali lámpák

Fali lámpa: nem csak fényt, hangulatot is sugároz

A világítás alapjaiban határozza meg a lakás hangulatát, ezért érdemes olyan fényforrást választani, ami kifejezi stílusunkat és mentalitásunkat, valamint alkalmazkodik az igényeinkhez. 

A fali lámpa kiváló multifunkciós kiegészítője lehet a nappalinak, hálónak és a dolgozószobának egyaránt. Elegendő fényt tud biztosítani aktív tevékenységhez, de az olvasólámpa vagy a hangulatvilágítás szerepét is be tudja tölteni. 

FILTER
Model
MORE FILTERS
Lámpa fő anyaga
Foglalat
Ára

1–30 termék, összesen 52 db

Fényt a falra!


A design lámpák és az ötletes falikarok fel tudnak dobni egy üres falat, és érdekes játékokat űznek a fénnyel. Az egyszerű letisztult formavilágú fali lámpáktól kezdve, a különleges, extravagáns stílusú lámpákig mindenkinek megtaláljuk a tökéletes világítást. Kínálatunkban a skandináv és más európai designerek által megálmodott, a neves Frandsen gyárából kikerülő fali lámpák, továbbá a dán Normann Copenhagen, és a holland Zuiver és Dutchbone egyedi formatervezésű design lámpái közül válogathatnak. Attól függően, hogy fali led lámpát, vagy hagyományos izzóval felszerelt fali lámpát használunk, teljesen más hatást érhetünk el.