EGYÜTT - FELELŐSEN: nyitva vagyunk online, bemutatótermünkben ügyeletet tartunk. Intézkedéseink a járvány megfékezésére.

Fali lámpák

FALILAMPA-wall-lamp_leaves

Fali lámpa: nem csak fényt, hangulatot is sugároz

A világítás alapjaiban határozza meg a lakás hangulatát, ezért érdemes olyan fényforrást választani, ami kifejezi stílusunkat és mentalitásunkat, valamint alkalmazkodik az igényeinkhez. 

A fali lámpa kiváló multifunkciós kiegészítője lehet a nappalinak, hálónak és a dolgozószobának egyaránt. Elegendő fényt tud biztosítani aktív tevékenységhez, de az olvasólámpa vagy a hangulatvilágítás szerepét is be tudja tölteni. 

Fényt a falra!

A design lámpák és az ötletes falikarok fel tudnak dobni egy üres falat, és érdekes játékokat űznek a fénnyel. Az egyszerű letisztult formavilágú fali lámpáktól kezdve, a különleges, extravagáns stílusú lámpákig mindenkinek megtaláljuk a tökéletes világítást. Kínálatunkban a skandináv és más európai designerek által megálmodott, a neves Frandsen gyárából kikerülő fali lámpák, továbbá a dán Normann Copenhagen, és a holland Zuiver és Dutchbone egyedi formatervezésű design lámpái közül válogathatnak. Attól függően, hogy fali led lámpát, vagy hagyományos izzóval felszerelt fali lámpát használunk, teljesen más hatást érhetünk el.

1–30 / 56 találat