Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Ülőbútor

Ülőbútor

cat_0117_Ulobutorok

Kényelem, stílus, praktikum: az ülőbútor

Az InnoConcept kínálatában óriási választékban találhatóak ülőbútorok: moduláris ülőgarnitúrák, design kanapék, kanapéágyak, sarokkanapék, bőr ülőgranitúrák, heverők, fotelek sőt a Bolia kínál különleges étkező kanapékat is. Kizárólag magas minőségű bútorokat gyártó skandináv és német bútorgyártókat képviselünk. 

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. Többszáz kanapé, ülőgranitúra modellt tudunk ajánlani, a legkülönbözőbb szövet- és bőrválasztékban, méretben és összeállításban, mitöbb, eltérő árkategóriában is. További lehetőségeket a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét.

FILTER
Model

1–30 termék, összesen 1018 db

De jó is egy fárasztó nap után egy kényelmes és szép kanapén elnyújtózni! A kanapé az egyik legtöbbet használt bútor. Ezért nem elég ha szép, tartósnak kell lennie. A természetes anyagból készült, letisztult vonalvezetésű, elegáns skandináv ülőbútorok alapvetően határozzák meg az otthon hangulatát.
Mivel a kanapé egyik legmeghatározóbb bútordarabja az otthonunknak, központi eleme a nappalinak, mitöbb, ma már az irodákban is egyre fontosabbá válnak a lounge bútorok, így tudatos döntést igényel a kiválasztásuk.


Új skandináv designA dán Bolia modelljei míg minőségben abszolut a prémium kategóriát képviselik, áruk lényegesen kedvezőbb a luxus ülőbútorokénál. A Bolia ráadásul az “új skandináv design” szellemében különösen nagy hangsúlyt fektet a formatervezésre és a környezettudatosságra; Európa legnevesebb dizájnerei dolgoznak folyamatosan megújuló kollekcióikon. A termékek gyártása is Európában történik; nem véletlen, hogy 5 év garanciát kínál minden bútorára. Design szempontból hasonló irányt képvisel a Normann Copenhagen is. A korábban kiegészítőiről ismert dán gyártó ma már széles bútorkínálattal is rendelkezik, és ikonikus darabjait gyakran választják iroda- és egyéb közületi projektek bútorozásakor.

A svéd Furninova és a dán Theca verhetetlen ár-érték arányú kanapékat, ülőgarnitúrákat, sarokkanapékat, kanapéágyakat, elemes ülőgarnitúrákat, foteleket, heverőket, bőr ülőgarnitúrákat, design kanapékat gyárt. Minőségben ezek a bútorok a felső-közép kategóriát képviselik, megfizethető alternatívát kínálva a nagynevű design gyártókkal szemben. A szintén dán Flexlux kifejezetten relax fotelekre specializálódott - egyedi technológiai fejlesztések és ergonómiai szempontok menték készítik a design foteleket.

A dán Innovation pedig multifunkcionális, ággyá nyitható, mindennapi alvásra is alkalmas, kiválóan variálható kanapéágyairól, foteljeiről ismert. A legjobb darabokat elérhetővé tettük a weboldalunkon, de a teljes termékportfóliójuk megrendelhető üzletünkben.