Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Lerakóasztalok & Konzolasztalok

Lerakóasztalok & Konzolasztalok

Lerakó- és konzolasztalok nappaliba, előszobába és folyosókra

A lerakóasztalok és konzolasztalok praktikus darabjai lehetnek minden helyiségnek. Remek helyet biztosítanak az apróbb tárgyaknak, könyveknek, kulcsoknak, vagy dekorációs tárgyaknak. Konzolasztalokból a lehetőségek száma szinte végtelen: lehet egészen egyszerű, vagy multifunkcionális, lehet nagyméretű, vagy épp csak akkora, hogy egy csésze tea és egy könyv elférjen rajta, lehet visszafogott, szinte észrevehetetlen, vagy lehet élénk és kihívó – minden csak a saját ízléstől függ. 

FILTER
MORE FILTERS
Type
Ára

1–30 termék, összesen 183 db

Larakóasztalok különleges anyagokból


Többszáz konzolasztal modellünk között találhat fa, fém, réz, márvány, üveg vagy zománc kivitelt is. Az egyszerű modern formáktól a különleges ipari stílusú darabokon keresztül az igazi szobrászati remekművekig számtalan designt megtalál.

Konzolasztal kínálatunkban a skandináv Bolia, Normann Copenhagen és Innovation, a holland Zuiver és Dutchbone, mellett a német Hülsta és az olasz Connubia design asztalai is megtalálhatók. Ebből a sokszínűségből is érezhető, hogy mennyi stílusban tudunk különleges darabokat mutatni: modern, klasszikus, skandináv, mediterrán és ipari jeleggű modellek is megtalálhatóak nálunk.