Lerakóasztalok & Konzolasztalok

Lerakóasztalok & Konzolasztalok

Lerakó- és konzolasztalok nappaliba, előszobába és folyosókra

A lerakóasztalok és konzolasztalok praktikus darabjai lehetnek minden helyiségnek. Remek helyet biztosítanak az apróbb tárgyaknak, könyveknek, kulcsoknak, vagy dekorációs tárgyaknak. Konzolasztalokból a lehetőségek száma szinte végtelen: lehet egészen egyszerű, vagy multifunkcionális, lehet nagyméretű, vagy épp csak akkora, hogy egy csésze tea és egy könyv elférjen rajta, lehet visszafogott, szinte észrevehetetlen, vagy lehet élénk és kihívó – minden csak a saját ízléstől függ. 

MORE FILTERS
Ár

1–30 / 76 találat

Larakóasztalok különleges anyagokból


Többszáz konzolasztal modellünk között találhat fa, fém, réz, márvány, üveg vagy zománc kivitelt is. Az egyszerű modern formáktól a különleges ipari stílusú darabokon keresztül az igazi szobrászati remekművekig számtalan designt megtalál.

Konzolasztal kínálatunkban a skandináv Bolia, Normann Copenhagen és Innovation, a holland Zuiver és Dutchbone, mellett a német Hülsta és az olasz Connubia design asztalai is megtalálhatók. Ebből a sokszínűségből is érezhető, hogy mennyi stílusban tudunk különleges darabokat mutatni: modern, klasszikus, skandináv, mediterrán és ipari jeleggű modellek is megtalálhatóak nálunk.