Padok & Étkező kanapék

Padok & Étkező kanapék

Sok jó ember kis helyen is: pad és étkező kanapé

A kínálatunkban található étkező kanapék és padok klasszikus bútordarabok, új modern formába öntve. Remek választás lehet, ha nagy a család, vagy csak szereti a baráti összejöveteleket. Az étkező kanapék és padok szinte hívogatnak egy jó baráti, vagy családi ebédre egy kiadós beszélgetéssel. Mit szólna például egy visszafogott tömörfa padhoz, vagy egy elegáns kárpitozott étkező kanapéhoz? Számtalan anyag és szín közül választhatja ki a lakás stílusához legmegfelelőbb kivitelt: fa, bőr, műbőr, textilbőr és szövet.

FILTER
Model
MORE FILTERS
Fabric
PRICE HU

Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Letisztult stílus az étkezőben


A padok és étkező kanapék jellemzően nagyobb lakásokba ajánlhatók, de akik használják, azok imádják őket. Jellemzően letisztult stílusú darabok. Sokan elférnek rajtuk viszonylag kis helyen és remek hangulatot adnak az étkezőnek.

A dán Bolia az új skandináv design jegyében tervezi bútorait, melyek egytől-egyig európai gyártásúak. Minden pad és étkezőasztal a legmagasabb minőségi elvárások mellett és fenntartható gyártástechnológiával készül, éppen ezért a gyártó 5 év garanciát biztosít termékeire.