ic-blog-calligaris-sale-2024-02

Calligaris & Connubia tavaszköszöntő akció

20% kedvezmény 03.01-03.15. között

 

Egyik kedvenc gyártónk, a Calligaris új kollekciójában az olasz designbútor ipar nagy múltú, méltán elismert bútorkészítési hagyományai jelennek meg. Az eredetileg étkezőbútor-fókuszú Calligaris ma már a kanapék, ágyak és kiegészítők terén is időtálló, örökké elegáns és luxus-érzetű darabokat alkot. Weboldalunkon számtalan termék elérhető már a legújabb kollekciókból. Látogasson el hozzánk személyesen is és válogasson az európai kézműves bútorgyártás legkiemelkedőbb darabjai közül! Most ráadásul limitált ideig 20%-os kivételes gyártói akcióban.

 

borítókép: RIO fotelABREY asztalkákWAVE relax kanapé

IC-BLOG-COVER-calligaris-sale

Connubia étkező és kültéri bútorok

A Calligaris gyártó almárkája, a kedvezőbb árú, eredetileg főleg közületi projektebe szánt étkezőszékek és étkezőasztalok hihetetlen változatos modell- és azon belül színválasztékot kínál ebben a szezonban is. Bővíthető étkezőasztalok melamin- és kerámia felületekkel, fa- és fémvázas modellek. Bőr, kárpitozott és kompozit felületű étkező- és bárszékek minden stílushoz illeszthető választékban, kartámlás, vagy kartámla nélküli kivitelekben.

 

A Connubia néhány évvel ezelőtt jelent meg kültéri kollekciójával is; egyedülálló abban, ahogyan a világszínvonalú étkező bútorait adaptálta kültérre is; kompromisszumok nélküli választékot kínál. Ráadásul az outdoor kollekció kényelmes és top minőségű lounge bútorokkal – kanapékkal, fotelekkel – is kiegészül. Hamarosan „nyílnak” a kertjeink, biztos, hogy minden bútor megvan már?

IC-BLOG-COVER-calligaris-connubia-sale