Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Világítás

Világítás

cat_0036_Vilagitas

Világítás: fényt visz az életünkbe

A fény nem véletlenül a dán hygge egyik központi eleme – alapjaiban befolyásolja az otthonunk hangulatát, és ezzel a közérzetünket is. Ahhoz, hogy meghitt, otthonos hangulatot teremtsünk meg kell találnunk a szemlyiségünkhöz leginkább illő fényforrást. A lámpák többféle funkciót tölthetnek be: használhatjuk őket kiegészítő- vagy hangulatvilágításként, de fő fényforrásként is – ez főleg a kiviteltől függ. 

A mennyezeti lámpa, vagy csillár világítás szempontjából az abszolút központi elem. Az állólámpa és a fali lámpa már mindkét funkciónak eleget tesz: használhatjuk őket egy sötétebb sarok,vagy fal bevilágításához, de olvasólámpaként is funkcionálhatnak. Az asztali lámpákat használhatjuk munkához, de kiegészítő világításnak is. 

Töltse le 2022 Kedvenc Lámpák katalógusunkat és inspirálódjon velünk!
FILTER
Model
MORE FILTERS
Lámpa fő anyaga
Foglalat
Ára

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Design lámpák


A dán Bolia és a Frandsen különleges skandináv design lámpái, valamint a Normann Copenhagen lámpái különleges formatervezett darabok, amik stílusos és praktikus kiegészítői lehetnek a lakásnak. A holland Zuiver és Dutchbone industrial stílusú lámpái tökéletesen passzolnak a loft lakásokba.