Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Furninova

 

A svéd Furninova nevét annak a körülbelül negyedmillió embernek, aki az általa gyártott kanapén ül, nem kell bemutatni. A Furninova esetében is olyan termékeket válogatunk portfóliónkba, amelyekről úgy gondoljuk, hogy jó kiegészítésként szolgálnak az alapkollekciónkhoz.

A saját gyártású termékeket kínáló és a fenntarthatóságra hangsúlyt fektető, nagy múltú brand a legnagyobb európai bútorházaknak szállít be saját márkás termékeket. A Furninova által tervezett bútorok stílusa egészen széleskörű, jól lefedi az európai ízlés és igény széles spektrumát. Nem csupán a megjelenésről és a designról van szó. A cég elkötelezett a fenntarthatóság és a hosszú élettartamú bútorok készítése mellett.

Gondosan válogatott, kimagaslóan széles anyagválasztékuk pedig biztosítja, hogy mindenki megtalálja az igényeit kielégítő bútorkárpitot. Tervezői között olyan nevekkel találkozhatunk, mint Niels Gam, Melg Aard, illetve a Says Who tervezőpáros.

Portfóliónkban a skandináv Furninova a megfizethetőbb áru, de formatervezett, minőségi darabokat keresők számára kínál megoldást.

FILTER

1–30 termék, összesen 222 db