Theca

A dán Theca kifejezetten kárpitos bútorok, vagyis kanapék és fotelek gyártására specializálódott márka. Immáron több, mint 15 éves fennállása alatt mindvégig komoly hangsúlyt fektetett a folyamatos gyártástechnológiai fejlesztésekre és remek ár-érték arányú termékportfólió kialakítására. Ennek köszönhetően ma már a legnívósabb európai gyártók között említhetjük őket. 2017 óta már nem csak kanapékat és foteleket, hanem prémium minőségű relax foteleket is gyártanak Flexlux márkanév alatt. 

Modern, letisztult formatervezésű, hamisítatlan skandináv modelljeik kielégítenek minden igényt. A vásárlók körében különösen kedvelt tulajdonságuk a személyre szabhatóság: legtöbb modelljük számtalan méretben és kivitelben rendelhető. Egy-egy kollekció funkcionális és innovatív extrával is rendelhető, mint például az opcionális, állítható fejtámla, a rejtett tárolóval ellátott karfa, illetve a gombnyomással növelhető ülésmélység. Rendkívül széles szövet és bőrkárpit kínálatukban mindenki megtalálja a számára tökéletes választást, hiszen magas kopásállóságú, könnyen tisztítható (akár vízzel is mosható) strapabíró bútorkárpitokkal dolgoznak.

A cég központja Dániában található, ahol saját tervezőirodát és kereskedelmi központot üzemeltetnek. Több, mint 800 alkalmazottjuk minden nap azon dolgozik, hogy a legmagasabb színvonalon szolgálja ki az ügyfeleket. Termékeik ár-érték aránya verhetetlen, miközben a prémium kategóriát képviseli.

Model
MORE FILTERS
Ár

1–30 termék, összesen 61 db