Nyitvatartás: H 12-16 | K-P 10-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Bolia

 

Inspiráló, tömör fából, gyapjúból, fémből, márványból és bőrből készített egyedi bútorok dán tervezőktől és európai gyártóktól – ez a teljes árukészletével immár Magyarországon is jelen lévő Bolia.

Minden évben két új kollekciót mutatnak be: egyet kora tavasszal, egyet pedig a nyár végén. A Bolia egyedülálló tulajdonsága, hogy minden szezonban képes a megújulásra. Tervezőik nem félnek új formákkal, anyagokkal és színekkel kísérletezni. Egyediségre és egyensúlyra törekszenek.

A Bolia bútorokat készít, de nem a szó hagyományos értelmében vett bútorgyár. Csaknem félszáz, skandináv tervezőt foglalkoztató cég, amely arra törekszik, hogy ne csak bútorokat és kiegészítőket, hanem egy sajátos életszemléletet is átadjon. Aki bemegy a Bolia valamelyik bemutatótermébe, azt nem csak az egyedi, nagy gondossággal és szeretettel tervezett, valamint környezettudatos szemlélettel elkészített kényelmes kanapék, székek, meglepő kombinációk és ötletes kollekciók várják, hanem illatozó kávé is.

Az új skandináv design látványa mellé rengeteg ötletet, inspirációt, és ha döntött, akkor kivételesen jó minőségű, tartós bútort is kap.

 

FILTER
Model
MORE FILTERS
Lámpa fő anyaga
Fabric
Foglalat
Ára

1–30 termék, összesen 671 db