IC-BLOG-COVER-20-ev-eredmenyei-szamokban

20 éve együtt és jövőre is ugyanitt!

Év végén mindig szeretünk egy kicsit megállni. Mielőtt belevetjük magunkat az új célok megvalósításába, jó kicsit visszatekinteni és örülni annak, amit elértünk. Közösen. Hála a belénk fektetett bizalomnak és ügyfeleink, partnereink támogató hozzáállásának mára a hazai design lakberendezési színtér egyik valóban meghatározó szereplője lettünk.

 

20-evunk-szamokban-gif-felvaltott

Az idén komoly mérföldkőhöz értünk; az InnoShop brand immár a 20 éves születésnapját ünnepelte. Ez idő alatt az InnoConcept és az InnoShop összehangolt munkájával több mint 10 000 izgalmas enteriőr berendezésében segítettünk, és több mint 20 000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.

Amikor indulásunkkor megfogalmaztuk a stratégiai irányvonalakat, nem a tömegek kiszolgálása volt a célunk, hanem az, hogy minél több hozzáadott értékkel, kevesebb, de elégedett ügyfelünk legyen, aki az otthona, irodája legtöbb bútorát megtalálja folyamatosan megújuló, válogatott, komplex és egyre környezettudatosabb termékkínálatunkban. Eredményeinket számszerűsítve egyszerre érzünk örömöt, büszkeséget és hálát, hiszen látjuk hány vásárlónk álmainak megvalósításához tudtunk hozzájárulni.

2024-ben pedig innen folytatjuk, és reméljük, hogy még sok lélegzetelállító projekten dolgozhatunk közösen. Köszönjük a bizalmat!
Péli Noémi & Kollin András 
és az InnoConcept teljes csapata

Újdonságokkal és meglepetésekkel várjuk vissza az új évben, 2024. január 2-ától!