Pihenünk rajtuk, heverészve olvasunk, eszünk és iszunk, együtt vagyunk a családdal és a barátokkal, tévézünk, és még alszunk is – a kanapéknak valóban strapabíróknak és kényelmesnek kell lenniük ahhoz, hogy mindezt hosszú évekig megtehessük.Mindezek mellett pedig a kanapét általában a lakás egy központi helyére, a nappaliba állítjuk. Ezért különösen fontos, hogy valóban tartós és mutatós darabot találjon az, aki a hűvös őszi és hideg téli estéket már egy új kanapén szeretné eltölteni.

 

Töltse le ingyenes pdf katalógusunkat, melyben összegyűjtöttük legnépszerűbb kanapéinkat.

 

Olyan modelleket gyűjtöttünk össze, amelyek a fenntarthatóság jegyében kialakított gyártási eljárásokkal készültek és mind megjelenésükben, mind kivitelezésükben a legmagasabb minőséget és környezetbarát technológiát képviselik. A német Das Sofa ülőgarnitúrái például az elektronikai cikkeknél már megszokott energia-tanúsítvánnyal is rendelkeznek, a dán Bolia pedig 10 év garanciát is vállal rájuk.

Formák, anyagok és minták kavalkádjával találkozhat, hiszen a bemutatott kanapék csaknem mindegyike létezik 2-3 személyes és L/U alakú változatban, a kiválasztott darabhoz pedig bőrök, kárpitok – aqua- és easyclean technológiás szövetek is – széles választékából találhatja meg az Ön  számára legmegfelelőbbet.

Használja az IC smart ikonokat a preferenciádnak megfelelő modell megtalálásához!

Abszolút kedvencek

HIGH END, az igazi otthonos »

A kényelmes, otthonos, pihe-puha bekuckózós kanapéra vágyók álma! Nincs olyan méret, vagy forma, amit ne lehetne összerakni a High End moduláris kanapé elemeiből.  Különböző szélességekből és ülésmélységekből választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő variációt. Rendelhető extra széles pihenőrésszel és extra nagy ülésmélységgel is. Belső felépítése lehetővé teszi, hogy a párnák a test vonalaihoz igazodjanak, emellett megfelelő szilárdságot is biztosítanak. Abszolút bestseller!

 

 

COAST, a sokoldalú »

Coast moduláris kanapé az egyik legnépszerűbb modellünk egyike, ami a végtelen variációs lehetőségű elemeinek, funkcióinak és a mellé párosuló kiváló ár/érték arányának köszönhető. Összeállításai egytől-egyig mutatós és praktikus modellek. Számtalan modulból állíthatja össze az ideális méretet és elrendezést. Rengeteg lehetőség közül válogathat, mint az extra tároló helyek, ágyneműtartó, relax funkció, állítható ülésmélyég és ami a leggyakrabban keresett, a kanapéágy funkció. A Coast háromféle kormforttal, ötféle lábbal, háromféle karfával és kétféle dekoratív varrással rendelhető. Minden adott tehát, hogy megalkossuk belőle a tökéletes kanapét, ami minden igényét kielégíti!

 

 

 

VESTA, a svéd klasszikus»

A Furninova VESTA vásárlóink nagy kedvence. Ezer arca van, sokféle stílusú enteriőrbe illeszthető és moduláris kanapé lévén olyan sokféle variációban érhető el, hogy szinte nincs is két egyforma belőle! Többféle stílusú lábbal, valamint kétféle magasságú háttámlával választható, ezen kívül a gyártóra jellemző rendkívül széles szövet- és bőrválasztéknak köszönhetően bármilyen színben pompázhat!

 

 

 

PLACE, a komfortbajnok »

Jelenleg nálunk ő az abszolút kedvenc! A Place manuálisan állítható ülésmélységű, moduláris felépítésű ülőgarnitúra; számtalan lehetséges összeállítás, egyedi varrások és extra kényelmi funkció! A kanapé háttámlája egy mozdulattal másik pozícióba állítható, megnövelve ezzel az ülésmélységet „beszélgetősből”, „mozizósba”. Különböző szélességű elemekből állíthatja össze az igényeinek leginkább megfelelő variációt. Rendelhető extra hosszú pihenőrésszel és különböző szélességű ülőpárnákkal. Kombinálhatja a különböző anyagokat és színeket az egyedi megjelenés érdekében. Az aprólékosan kidolgozott varrás időtlen megjelenést kölcsönöz a kanapénak, a puha, rugalmas hát- és ülőpárnák pedig tökéletes kényelmet nyújtanak.

 

 

 

Design kanapék

Bár a legtöbb moduláris kanapé egyben sarokkanapé is és természetesen összerakható belőle egy L vagy U alakú összeállítás is, vannak olyan termékcsalások, kínálatunkban számtalan különleges formatervezésű, extravagáns design kanapé is található, kiváló minőségben. Ezek közül egy párat mutatunk itt be.

 

GRACE, az örök csábító»

Organikus formáival, rugós üléspárnáival és természetes anyagaival a Grace modell kiválóan egyesíti az 1970-es évek ihlette stílusos kivitelezést és a kivételes kényelmet. Dekoratív részletek, minimalista, letisztult formák teszik időtlen stílusú darabbá.

 

 

ROD, az olasz csábító »

Le Corbusier nagy klasszikusa ihlette ezt az olasz Calligaris modellt. A fém váz, nagyon karakteres vonalat rajzol az ülőbútornak, szionte már-már műalkotássá formálva azt.

 

 

COSY, a szofisztikált »

Cozy moduláris kanapék kiválóan ötvözik a tágas pihenőfelületeket és a letisztult formatervezésű elemeket. A minőség és az egyediség a kivitelezés részleteiben rejlik, tömör fa vázzal és a kárpitozás látható varrásvonalaival teremt exkluzív megjelenést. A karcsú tömör fa lábakat acél váz támasztja alá, így a Cozy könnyű, mégis robusztus, időtálló. Klasszikus megjelenésű, exkluzív kanapé.

 

Bőr kanapék

Természetesen a legtöbb kanapénk elérhető bőr kárpittal is, itt bemutatunk néhányat, amelyek kifejezetten felelős állattartásból származó, nyomon követhető bőrből készülnek.

 

EMPIRE, a komfort nagymestere»

Az Empire is praktikus, moduláris modell alapesetben is manuálisan állítható fejtámlával. Az igazi kényelemre vágyók kanapéja! Speciális relax funkcióval is rendelhető a tökéletes kényelem érdekében. A fejtámla és a lábtartó mozgatható, kihajtható elemként van beillesztve. Választhatja a relaxációs funkciót félmotoros vagy motorizált kivitelben, Hatféle lábból választhatunk, kényelmet díszpárnákkal és lábtartóval tehetjük teljessé.

 

 

WILSON, az extravagáns társasági »

Wilson igazi extravagáns társ a családi- és társas összejövetelekhez. Moduláris kanapé kollekció. A puha hátsó- és üléspárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Számos különféle elemből és extra széles lounger elemekből állíthatja össze a tökéletes elrendezést és méretet.  Nem csak bőr változatban érhető el; óriási szövetválaszték is rendelkezésre áll. A kanapé minden elemén állítható fejtámla van, extra relax funkciója, növelhető ülésmélysége pedig rendkívül praktikus funkció tud lenni. Négyféle lábtípus és számos kiegészítő közül választhat, mint lábtartók és díszpárnák különböző méretekben.

 

 

DELANO, az elegáns »

Delano azok számára ideális, akik egy nem feltűnő, elegáns, de mégis sokoldalú moduláris kanapét keresnek. Számtalan különböző elemből állíthatja össze a tökéletes méretet és elrendezést. Extra hosszú pihenőrészes elem is elérhető. A puha hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Stílusa kiválóan testre szabható; hétféle lábtípus és négyféle kartámla közül választhat. Továbbá számos praktikus kiegészítő is elérhető: lábtartó, állítható fejtámla és kétféle díszpárna hét méretben.

 

L és U alakú kanapék

Amikor sok embert szeretnénk leültetni nappalinkban…

 

CLEVELAND, a kényelmes letisztult »

Cleveland nem hivalkodik, csak egyszerűen teszi a dolgát, amit egy jól kitalált ülőbútornak tennie kell, ráadásul még extra kényelmi funkciót is nyújt: a kanapé minden elemén állítható fejtámla van. Moduláris kanapé. A puha hátsó és üléspárnák tökéletes kényelmet nyújtanak. Számos különféle elemből és extra széles lounger elemekből állíthatja össze a tökéletes elrendezést és méretet.   Választhatja a kanapét extra relax funkcióval, növelhető ülésmélységgel (manuális vagy elektronikus is lehet). Négyféle lábtípus és nagy mennyiségű szövet vagy bőr huzat közül választhat. Vígan elfutkorászhat alatta a robotposzívója is. Hamarosan érkezik a bemutatótermünkbe is!

 

 

NOORA, a skandináv kuckózós »

A Noora a Bolia legtöbbet eladott, legnépszerűbb modellje. Népszerűsége ellenére mégis meg tudja őrizni egyediségét a variálhatósága miatt. Moduláris kanapécsalád, elegáns külsővel és fenntartható anyagokból. Időtálló anyagok és dizájn. Két különböző ülésmélység közül választhat, a rengeteg anyagvariáció pedig lehetővé teszi, hogy olyan kanapét állítson össze, amely teljesen megfelel az Ön igényeinek és kívánságainak, és évről évre fáradhatatlanul illeszkedik otthonához. Tekintse meg bemutatótermünkben is!

 

 

UPPER EAST, a modern nagyágyú»

Az Upper East a minimál, modern vonalak kedvelőinek kedvence. Moduláris kanapé számtalan lehetséges összeállításával egy igazán különleges modell, mely széles körűen személyre szabható. Különböző szélességekből és ülésmélységekből választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő variációt. Rendelhető extra széles pihenőrésszel és extra nagy ülésmélységgel. A különböző anyagok és színek az egyedi megjelenés érdekében kombinálhatók. Kétféle lábtípus közül választhat: glider (5 cm) vagy fém (10 cm, krómozott vagy matt fekete). A kifejezetten puha, süppedős hát- és ülőpárnák tökéletes kényelmet nyújtanak a heverészéshez. Számos praktikus kiegészítő közül választhat: fa karfatálca, fa tálcák a puffokhoz, állítható fejtámla és dekorpárnák különböző méretekben és stílusban.

 

Kompakt, 2-3 személyes kanapék »

 

MAGOO. a stílusos társ éjjel-nappal »

Ez a modell egy igazi multifunkciós csoda: a kényelmes és stílusos külső, egy egybefüggő, kétszemélyes matracot rejt, amit egy mozdulattal, akár egy kézzel is elővarázsolhatunk belőle. Igazi kompromisszumok nélküli megoldás! Az ágygépes kanapék egyik legnagyobb előnye, hogy teljes értékű ágyként is szolgálhatnak, hiszen a bennük lévő rugós matrac nem törik meg. A bútorkárpit magas kopásállóságú szövetekből készül, amely teljesen levehető és könnyedén tisztítható. Többféle méretben és kivitelben is rendelhető. Tekintse meg bemutatótermünkben is!

 

 

FRODE, éjjel-nappal »

Egy igazi átalakulóművész, aki nemcsak nappal, de éjjel is megállja a helyét. Lehajtható háttámlájával, zsákrugós matracos kialakításával pihentető álmot is ígér.

 

 

 

TWISTER, az átalakulóművész »

A Twister a korábban csak highend márkáknál előforduló funkcionális sokszínűséggel rendelkezik; a személyre szabható külsőn kívül a különlegessége a praktikus és egyedi funkciók tárháza: lábtartónak is használható, lehajtható kartámlák, hátradönthető háttámlák, forgatható ülések teszik végtelenül sokoldalúvá. Széles anyag- és bőr választékkal, 4 féle láb lehetőséggel.

 

 

Töltse le ingyenes pdf katalógusunkat, melyben összegyűjtöttük legnépszerűbb kanapéinkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig megtekintheti KEDVENC LÁMPÁK összeállításunkat és letöltheti az ingyenes katalógust is!