Ki ne vágyna a tökéletes gardróbra?! A gardróbszekrény kulcsfontosságú eleme a hálószobának, hiszen számtalan igénynek és elvárásnak kell megfelelnie. Milyen legyen egy gardrób? Legyen helytakarékos, de mégis elég tágas. Kényelmesen férjen el benne minden ruha, és természetesen legyen stabil és strapabíró is. A ruhák tárolása napi rendszerességgel felmerülő feladat, egy praktikus tároló bútor kiválasztásával számos problémát elkerülhetünk, és élvezetessé tehetjük a mindennapi rutint.

 

 

A gardróbszekrény hosszú távon használt bútordarab, ezért jól tesszük, ha több szempontból is átgondoljuk a lehetőségeket. A megfelelő gardróbszekrény kiválasztásához sokféle tulajdonság segítségünkre lehet – szín, stílus, méret, az ajtók nyitásának módja. A következőkben ismertetjük a különböző típusokat, hogy magabiztosan dönthessünk, figyelembe véve a mindennapi használat praktikusságát, a karbantartást és a helyigényt.

 

A Tomasella több, mint 70 éve az olasz bútorok vezető gyártója, legújabb kollekciója, a Tomasella Logica pedig hűen tükrözi hagyományokra épülő filozófiájukat, mely ötvözi a minőséget, az eleganciát, a letisztultságot és az innovatív trendeket is.  A Logica kollekció gardróbjai a hálószoba igazi főszereplői, praktikus, stílusos és elegáns bútorok, melyek valótlanul széles anyagválasztékban elérhetők. Tekintse meg a kollekciót és álmodja meg a hálóhoz illő tökéletes gardróbot!

 

Tolóajtós gardróbok

Ahogy a neve is sugallja, a tolóajtós gardróboknál az ajtók mozgatása egy belső sínrendszeren keresztül történik, így helytakarékos és praktikus megoldást kínál. A tolóajtós gardróbok belső tere nagyobb egységekre osztható, az akasztós, polcos és fiókos részek igény szerint variálhatók és lehetőség van akár háztartási eszközök, bőröndök, ágyneműk tárolására is. Stílusukat leginkább az ajtók határozzák meg, mivel nagy egybefüggő felületük a tér látványos fókuszpontjai. A Tomasella számos anyagot, finom szín és fogantyú variációt kínál.

Íme néhány a Tomasella tolóajtós gardrób kínálatából.

 

DENVER tolóajtós gardróbszekrény

A függőleges fogantyúk kellemes kontrasztos vagy harmonikus színkombinációkkal díszítik az ajtót. Többféle magasságban és számtalan szélességben érhetőek el a szekrény moduljai, így a mérete és elrendezése teljes mértékben testre szabható.

 

MADRAS tükrös, tolóajtós gardróbszekrény

Madras kivételes esztétikai megjelenésével kiemelkedik az átlagos gardróbok közül. Szabálytalanul sorakozó függőleges vonalai között egyedi textúrák, üveg és tükör felületek váltakoznak, így válik a hálószoba igazi díszévé.

 

KELLY tolóajtós gardróboszekrény

Szabálytalanul sorakozó függőleges vonalai között matt és fényes üveg felületek váltakoznak, melyeket a ferde formák tesznek még izgalmasabbá. A különböző színek kombinálásával finom, kellemes és igazán kreatív stílust hozhatunk létre.

 

 

KROSS gardróbszekrény

Geometrikus mintázata miatt igen különleges. A szekrény felületén átfutó ferde vonalak szépen kombinálódnak a világos üvegpanelek szaténfényű vagy lakkozott megjelenésével. Egyszínű, elegáns, mégis élénk hatású.

 

 

TABLET gardróbszekrény

Tablet gardrób ajtók letisztult és elegáns stílusa bármelyik enteriőrbe kiválóan beilleszthető. Az ajtókon végigvonuló dekor csík akár hasonló tónusban, akár kontrasztos színben is megválasztható, így más és más hatást érhetünk el ezzel az egyszerű formavilággal.

 

GOLA gardróbszekrény

Könnyedén nyíló gardróbszekrény ajtók. Dizájn, elegancia és praktikum, egyszerű mozdulatokkal, akár tükörfelülettel is választható.

 

 

STEP 3 gardróbszekrény

Játék az anyagokkal: a homogén felületet csak a vízszintes üvegcsíkok törik meg.

 

 

DOUBLE gardróbszekrény

A szekrény felső és alsó részének színei és felületei (a textúrált matt krétafehér és fa) tetszés szerint kombinálhatók. Izgalmas, egyedi és elegáns.

Nyílóajtós gardróbok

Hagyományos ajtónyitási megoldás ruhásszekrények, gardróbszekrények esetében. Ezeknél a típusoknál az ajtókat egyik oldalukon 2-3 vagy nagyon magas ajtók esetében 4 db kivetőpánt tartja és mozgatja. Az ajtók nyitását bútorfogantyú teszi lehetővé. A szekrény stílusát a színválaszték, a fogantyúk formája, vagy sok esetben a tükörfelületek teszik egyedivé. A nyílóajtók előnye, hogy az ajtók kinyitásával teljes rálátást biztosít a belső térre, így könnyen átláthatóak a tárolt ruhadarabok. További sajátossága a nyílóajtós gardróbszekrényeknek, hogy minimális a formai megkötés, így nagyon sokféle kinézet és elrendezés közül válogathatunk. Bizonyos típusoknál sarokszekrényt alkalmazva nagyobb falfelületek is kitölthetőek akár L vagy U alakban.

Íme néhány a Tomasella nyílóajtós gardrób kínálatából.

 

DENVER gardróbszekrény

Minimalista és innovatív, a Denver újraértelmezi a kortárs otthonokat. A különleges, dekoratív csík az ajtó teljes magasságában fogantyúvá válik. Az anyagok és színek széles választékban személyre szabhatók.

 

MODULA gardróbszekrény

Ez a szekrényrendszer csuklós ajtókkal, rejtett fiókokkal, széles modul-, szín-, felület- és méretválasztékkal tökéletesen ötvözi az egyedi stílust és praktikus elrendezéseket.