A Bolia új kollekcióját a skandináv természet szépségei és bútorkészítési hagyományai ihlették. Céljuk, hogy olyan minőségi anyagokból, kézzel készített és személyre szabott darabokat gyártsanak, melyek hosszú ideig szolgálják otthonunkat.

 

A skandináv évszakokhoz hasonlóan ez a tervezői kollektíva sem fél a változástól. A természetes anyagok, a fenntartható megoldások és az új skandináv design iránti közös szenvedély egyesíti őket – és ez a kollekció pontosan ezt tükrözi. Arra ösztönzik a tehetséges tervezőket, hogy új, akár szokatlan megoldásokat és lehetőségeket találjanak, és használják ki az újrahasznosított anyagokat és textilfestés természetes módjait is. Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a természet – és a Bolia tervezői – adta nyugalmat.

 

Gyönyörű vonalak és finom tapintású anyagok

A szerves anyagok használata, a letisztult, grafikus vonalvezetésű formák, íves sziluettek mindig jellemzőek voltak a Bolia tervezőinek munkáira – a skandináv kézműves hagyományokat, egyedi kialakításokat pedig ezúttal sem mulasztották el. Szeretik a nyugodt légkört teremtő természetes belső tereket, mely arra inspirálja az embert, hogy megpihenjen a hézköznapok forgatában. Fedezze fel az új kárpitszöveteket, és tervezze meg álmai kanapéját puha boucléból, nyomon követhető bőrből vagy tartós, újrahasznosított szövetekből, melyek minden elképzelhető árnyalatban és textúrában elérhetők!

 

Út egy fenntarthatóbb jövő felé

Az elmúlt évek tendenciái szerint a Bolia célja a fenntarthatóbb jövő megteremtése, ezért új kollekciójukban inkább kevesebb, de jobb minőségű terméket válogattak össze. Számos új termék helyett csak pár kiegészítéssel bővítették az egyes kategóriákat, inkább arra törekedtek, hogy a felhasznált anyagok természetesek, kézzel készültek, minőségiek és tartósak legyenek, klasszikus designjuk pedig hosszú-hosszú évekig biztosítsa, hogy ne kelljen őket lecserélni. A faanyagok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a bútorszövetek pedig OEKO-TEX tanúsítvánnyal. A kollekció bármely darabjára pedig 10 év garanciát kínálnak.

 

Nappali

Ülőgarnitúrák és dohányzóasztalok

 

 

 

 

BOLIA Nappali bútorok » 

Étkező

 

 

BOLIA étkezők » 

 

Háló

 

BOLIA hálószoba bútorok »

 

Iroda & tárolás

 

 

BOLIA kiegészítők »

BOLIA egyéb helységek »