MEGHÍVÓ SZAKMAI REGGELIRE

Május 11. csütörtök 10.00 – 11.30

 

Milyen környezeti hatások, társadalmi és iparági folyamatok, felhasználói igények nyomán formálódik a modern skandináv design? Melyek a legfontosabb trendek és ezek miként jelennek meg a dán Bolia legújabb kollekciójában? Egyebek mellett ezekről fogunk beszélgetni meghívott vendégeinkkel, Varga Luca belsőépítésszel és Kovács Adél trendkutató,- design tanácsadóval az InnoConcept DESIGN TALKS hatodik rendezvényén.

A design a változásokra legérzékenyebben reagáló szegmense a kreatív iparnak. De nem csak maguk a termékek, hanem az azok fejlődését megalapozó innováció és az iparág mögött álló marketing is lenyűgöző átalakulást mutat. Felértékelődnek a különleges szolgáltatások, új hozzáadott értékek jelennek meg az értékesítésben. Mindez pedig kihatással van a belsőépítészeti folyamatokra is. Rendezvényünkön a szakmai beszélgetés mellett szeretnénk ötleteket, inspirációt adni a tervezési projektjeitekhez azzal, hogy megmutatjuk hogyan testesül meg ez a modern filozófia a Bolia új modelljeiben.

 

                              LATCH dining table                                   •                                  ANELLI pendant                                 •                                  JEROME sofa

Szeretettel várjuk gourmet reggelivel egybekötött szakmai rendezvényünkre.
A rendezvény helyszíne az InnoConcept Design bemutatóterme, Óbudán, különleges loft környezetben.

Legyen vendégünk és tervezzen velünk!

A rendezvény ideje: Május 11. csütörtök 10.00 – 11.30

A helyszín: 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

Kitűnő megközelítéssel, az egykori Harisnyagyár területén, a budai oldalon, az Árpád hídtól egy percre található. Parkolási lehetőség az udvarban. HÉV és buszmegállótól 2 percre.

Térkép

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Péli Noémi
[email protected]
+36 30 520 3122

Nem tud eljönni a reggelire, de kíváncsi újdonságainkra, új gyártóinkra?
Egyeztessünk időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe egy kötetlen beszélgetésre!

 

Kövessen minket Facebookon és Instagramon az aktuális kedvezményekért és inspirációkért!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb újdonságainkról és aktuális híreinkről!

FELIRATKOZOM