Fókuszban a multifunkciós design bútorok

– extra vendéghelyek, kis lakásban is –  

 

Egy kisebb lakás berendezése kihívások elé állíthat bennünket, főleg, ha gyakran fogadunk vendégeket és szükségünk van néhány extra alvóhelyre anélkül, hogy otthonunk zsúfolttá válna.  A rendelkezésünkre álló hely legoptimálisabb kihasználása ilyenkor kulcskérdéssé válik – és ekkor kerülnek fókuszba a multifunkciós design bútorok. Egyetlen jól megválasztott multifunkciós modellel ugyanis több bútort is kiválhatunk. Például egy átalakítható kanapé nemcsak ülőhelyet biztosít, hanem ágyként is funkcionálhat, optimalizálva a rendelkezésre álló teret.

 

borítókép: TRIPI kanapéágy

A multifunkciós bútorok nem csupán praktikusak, hanem stílusos megoldást is kínálnak. A modern és esztétikus design segítségével a kis lakótér is elegáns és rendezett megjelenést nyerhet. A rugalmasság és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát úgy érhetjük el, hogy minél több okosan átalakítható bútort választunk, így a lakás bármely részét gyorsan és könnyedén átrendezhetjük igényeinknek megfelelően.

Kanapéágyak, fotelágyak, ággyá alakítható puffok

A multifunkcionális bútorok elterjedésével egyre kedveltebbé válik a kanapéágy. Ez a sokoldalú bútor az ágyazható ülőgarnitúráktól a kis kompakt két személyes heverőkig rengeteg féle variációban érhető el. Kinyitható kanapé, kihúzható kanapé, ágyazható kanapé, ágyazható sarokkanapé, nyitható kanapé, ággyá alakítható kanapé – legyen szó akár klasszikus, akár modern stílusról, nálunk biztosan megtalálja a tökéletes darabot.

pisolo-GIF

black-week-small-tile-innovation

Extra vendéghelyre vágyik, vagy helyet spórolna lakásában?

Ne hagyja ki kanapé- és fotelágy akciónkat! December 6-20. között az Innovation Living nagy múltú, dán bútorkészítő modelljei egyedi, 15%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a gyártó 20. éves magyarországi évfordulója alkalmából. Látogasson el bemutatótermünkbe, és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb modellt és színt!

>> Tovább az AKCIÓHOZ!

Tomasella Fusion bedframe // Fusion ágykeret

Design ágyak ágyneműtartóval és rejtett tárhelyekkel

A design ágyak terén is rengeteg okos megoldást kínálunk: a nagy kapacitású ágyneműtartók mellett elérhetőek olyan modellek is, melyek a fejtámlába épített rejtett tárolórekeszekkel rendelkeznek. Ezek a titkos rekeszek akár legféltettebb értékeink tárolására is alkalmasak lehetnek, vagy egyszerűen arra is használhatók, hogy az ágy környékén gyakran használt tárgyakat rendszerezzük, meghagyva a hálószoba minimalista benyomását. Ugyanakkor, ha bizonyos dolgainkat, például telefonunkat vagy egy pohár vizet szoktunk az ágy mellé helyezni, érdemes a fejtámlába épített éjjeliszekrény funkciós ágykereteink között is körül nézni.

MORFEO ágykeret polccal és rejtett tárolóval

Multifunkciós asztalok

Egy újabb bútordarab, melynek okos kiválasztásával rengeteg helyet spórolhatunk. Ha vendégeket kell leültetünk, de a mindennapokban nem szeretnénk egy 12 vagy 16 személyes asztalt kerülgetni, a legkézenfekvőbb választás egy bővíthető étkezőasztal. Azonban ennél is több helyet spórolhatunk, ha kinyitható konzolasztalt választunk. Ekkor ugyanis még arról is dönthetünk, hogy összecsukott állapotban íróasztalként, sminkasztalként, vagy előszobabútorként használjuk az adott modellt.

Calligaris Around coffee table inner storage // Around dohányzóasztal tárolóval

Ha pedig extra étkezőhelyek helyett extra tárolóegységre van szükség, választhatunk a rejtett tárolós dohányzóasztalok és puffok közül. A tárolórekeszes puffokat ráadásul egy nagyméretű tálcával kiegészítve akár dohányzóasztalként is használhatjuk. A lehetőségek tára végtelen!

storage-coffee-table-top-oak-veneer-storage-dohanyzoasztal-tolgy

Persze a fentieken kívül is rengeteg más ötlet felmerül, ha extra helyek kialakításáról van szó. Bemutatótermünkben felmérjük igényeit, lakása adottságait és személyre szabottan adunk tanácsot, hogy melyik modellt érdemes választania a legoptimálisabb helykihasználásért. Látogasson el hozzánk!