Újra teljes nyitvatartással várjuk: K-P 10-18, Szo 10-15 | Elérhetőségek >

Kültéri bútorok

Stílusos kerti bútorok a nyár legszebb pillanataihoz

Barbecue party a vízparton, egy rozéfröccs a fa árnyékában, olvasgatás a teraszon – a nyár feledhetetlen pillanatai. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között éljük meg őket. Egy stílusos, tartós és kényelmes kerti bútor sokat segíthet abban, hogy a szabadban is ugyanolyan komfortosan érezzük magunkat, mint a lakásban. Kerti asztalok, székek, ülőgarnitúrák, kültéri kiegészítők, valamint különleges függőfotelek és hintaágyak széles kínálatából válogathat nálunk!

A Brafab teljes kínálatának megtekintéséhez lapozza át a 2020-as katalógust!

Klasszikus rattan, modern alumínium és természetes tíkfa kerti bútor szettek.

1–30 / 147 találat

Rattan, tíkfa és alumínium kültéri bútorok


Elég nagy az eddig használt kerti asztal ahhoz, hogy mindannyian kényelmesen elférjünk? Bírják még a kültéri étkező székek az időjárás viszontagságait? Hiányzik egy délutáni szundikálásra is alkalmas nyugágy vagy kényelmes hintaszék a teraszról? És a kültéri nappalinkba mennyire kényelmes a vendégfogadást és családi lazulást egyaránt kielégítő ülőgarnitúra, kanapé vagy pihenőfotel? A svéd Brafab modelljei között könnyedén megtalálhatjuk a megfelelő kerti bútor szettet, kerti asztalt és székeket, balkon bútort és kültéri kiegészítőket, amik kielégítik igényeinket.

Stílusok, anyagok, színek


Itt az idő tehát; varázsoljuk otthonosabbá, kényelmesebbé a kertet és a teraszt! Az InnoConceptnél bármilyen hangulatú és stílusú környezetbe megtalálhatja a megfelelő darabokat. Aklasszikusabb rattan/polirattan bútoroktól a természetes teak garnitúrákon át a modern, letisztult vonalvezetésű, alumínium modellekig hatalmas változatosságot mutatnak termékeink. Variálhatóságuk, a szövetek és anyagok választéka pedig ugyanolyan széles, mint ahogyan azt már a beltéri bútorok esetében megszokhatták vásárlóink.