Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Hálószoba

Hálószoba

cat_0078_Haloszoba

Lakásunk szentélye: a hálószoba

Ez az a helyiség a lakásban, ahol a legfontosabb, hogy minden darabja tökéletesen igazodjon hozzánk, legyen szó hálószoba bútorról, hálószoba szekrényről, hálószoba garnitúráról, franciaágyról, boxspring ágyról, gardróbszekrényről, éjjeliszekrényről, vagy komódról.Legfontosabb darabja természetesen az ágy, ahol életünk majd egyharmadát töltjük. Ezért az első és legfontosabb szempont a választásnál a kényelem és a minőség. Az ágynak strapabírónak kell lennie. Boxspring ágy vagy franciaágy? Fa vagy kárpitozott fejvéggel? Nálunk számtalan lehetőség közül választhat, mind stílus, mind az anyagok, mind a színek, mind a méretek tekintetében.

FILTER
Model
MORE FILTERS
Ára

1–30 termék, összesen 31 db

Rendszerezett tárolás a hálóban


A hálószoba garnitúra másik jelentős darabja a gardróbszekrény, melynek legfőbb feladata, hogy rendszerezve tárolhassuk benne ruháinkat. Ahány ember, annyi igény - a német Hülsta és Wiemann gardróbjai tökéletesen személyre szabhatók: tárolók, polcok, fiókok, akasztók - mindenből pont annyi, amennyire szükség van. Számtalan szélesség és magasság közül választhat, mind nyílóajtós, mind tolóajtós kivitelben.

Egy stílusos komód és éjjeliszekrény pedig már csak a tökéletes egyensúlyt erősíti - ezekben a darabokban a funkció és a design egyesül és teszi tökéletessé a hálószobát.