Nyitvatartás: K-P 11-18 | Szo 10-14 ☕🐕 🚴‍♂️

Ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúrák

cat_0114_Ulogarniturak

Egy központi darab: a kanapé

A kanapé az egyik legtöbbet használt bútor. Ezért nem elég ha szép, tartósnak is kell lennie. A természetes anyagból készült, letisztult vonalvezetésű, elegáns skandináv ülőbútorok alapvetően határozzák meg az otthon hangulatát. Amikor ülőgarnitúráról, vagy kanapéról beszélünk, szinte mindenki másra gondol: ahány ember, annyi féle igény és szükséglet. Egyszobás garzonlakásokba, vagy kisebb apartmanokba kisméretű 2 személyes kanapét, míg a tágas nappalikba bátran választhatunk 3 személyes kanapét, vagy akár óriás méretű több elemes ülőgarnitúrát.

Webáruházunk nem tartalmazza a teljes kínálatunkat. Többszáz design kanapé, ülőgranitúra modellt tudunk ajánlani, a legkülönbözőbb szövet- és bőrválasztékban, méretben és összeállításban, mitőbb, eltérő árkategóriában is. A lehetőségeket további információt a letölthető katalógusokban, valamint személyesen az InnoConcept üzletében találnak! Látogasson el üzletünkbe személyesen is és kérje szakértő munkatársaink segítségét.

FILTER
Model

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Bőr kanapé


Egy örök klasszikus, amit időtálló stílusáért és eleganciájáért szeretünk első sorban. Egy bőr kanapé alapjaiban tudja meghatározni egy helyiség hangulatát. Egyszerűen tisztántartható, így igazán praktikus megoldás otthoni, vagy akár irodai környezetbe is. Kínálatunkban számtalan bőr huzat és megannyi szín közül válogathat.

Klasszikus otthonokba és modern terekbe


A választási lehetőségek száma szinte végtelen: többszáz design kanapé modell közül rendelheti meg a tökéletes darabot. Lehet szó szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kanapéról, számtalan különböző árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot. Visszafogott, klasszikus stílusú otthonokba, vagy igazán modern, extravagáns terekbe is egyaránt megtalálhatja, amit keres.
Nagy múltú skandináv gyártók prémium minőségű ülőbútorait találja kínálatunkban. A Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation legkiválóbb designerei dolgoznak azon, hogy ezek a csodálatos ülőbútorok minden igényt kielégítsenek - mind kényelemben, mind funkcióban, mind tartósságban, és ezek mellett lakásunk díszei is lehessenek.