Remek volt a 2019-es évünk, szuper projekteken dolgozhattunk együtt! Szeretnénk egy kicsit visszatekinteni, hogy mennyi minden történt velünk tavaly. Talán az egyik legjobb dolog, amiről beszámolhatunk, hogy több új gyártóval is bővült a kínálatunk!

Amióta ismerjük a Connubiát, azóta az abszolút kedvencünk, ha étkezőbútorról van szó! Az olasz Calligaris saját branjde az abszolút prémium minőséget képviseli, miközben az ára megfizethető maradt. A kerek vagy szögletes fix méretű és bővíthető étkezőasztalok, étkezőszékek, alacsony és magas bárszékek temérdeknyi lehetőséget biztosítanak, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket. Az egészen egyszerű minimál stílustól, a formabontó és különleges megoldásokig rengeteg szuper megoldást találhatunk!

 

A Halo Design kifejezetten beltéri világításra specializálódott dán gyártó rengeteg új opcióval bővítette a lehetőségeket a lámpák között. Igazi skandináv stílusú darabok, remek ár-érték aránnyal. Legyen szó függőlámpáról, mennyezeti lámpáról, álló lámpáról, fali lámpáról vagy asztali lámpáról a Halo Design termékei között biztosan megtalálja, amit keres. Mi egyszerűen imádjuk!

 

Rengeteget beszélgettünk a tervezések alatt, amik során megerősödött bennünk a gondolat, hogy szükség van  egy olyan gyártóra, akinek az ágyai kielégíti az itthoni igényeket. Mi a Rigosalottiban találtuk meg a lehetőséget erre. Számtalan modell közül válogathat, széles szövet kínálattal, rengeteg választható opcióval.

  • 2 féle (opcionális) ágyneműtartó
  • Kárpitozott ágykeret – választható magasságban
  • 190/200/210 cm-es hosszúság
  • 160/180 cm-es szélesség

 

Az Innovation legújabb brandje, a Kragelund egy teljesen új kategóriát hozott kínálatunkba. Az eredetileg elsősorban közületi terekbe szánt kanapék és fotelek nagyon rövid idő alatt lettek népszerűek – a klasszikus skandináv formatervezésnek és a kedvező árnak köszönhetően.

 

Bár a Hülsta alapvetően nem újdonság nálunk, mégisbővültek a lehetőségek! A 2018-as évben még csak a now! by hülsta kollekciót találhatták meg nálunk, ami idén kibővült a teljes hülsta kollekcióval (ahogy mi mondjuk, a „nagy” hülstával) is. Így mégtöbb nappali-, étkező- és hálószobabútor közül válogathat. Ezek között a megszokottnál is magasabb minőséget képviselő és egyedi, különleges formatervezett darabokat találhat.

 

A 2020-as évre is tele vagyunk tervekkel! Kínálatunkban hamarosan újabb csodás darabok lesznek elérhetőek, amikből még több inspirációt és kreativitást nyerhet otthona berendezéséhez. Érdemes időnként személyesen is ellátogatnia bemutatótermünkbe, hiszen folyamatosan frissítjük a bemutatótermi darabjainkat is – amikhez így kedvezményesen juthat hozzá!