This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message
Billenő Navigáció
Kosaram

Blog

 1. Formabontás Loftműhely - Alkossunk együtt Franta Ágival december 9-én!

  Átélni az alkotás örömét egy kreatív közösség tagjaként. Kiszakadni a hétköznapokból egy különleges helyszínen. Ezt kínálja az InnoConcept design workshopja. Az InnoConcept ősszel megnyílt óbudai bemutatótermében nem csak bútorokat kínálunk. Az inspiráló környezetben egyúttal olyan interaktív lakberendezési műhelyt is találnak a látogatók, ahol mindig egy különleges vendég várja az alkotni vágyókat. Teremtsünk együtt újat és közben élvezzük, ahogy az ötlet megvalósul!
  Tovább »
 2. Ellentétek vonzásában – íme, az új Bolia-kollekciók

  Egy északi tájra gondolva nem feltétlenül a meleg, a fény és a városi környezet az első, amire gondolunk. A Bolia új, jövő évi kollekcióit mégis e három tényező ihlette.
  Tovább »
 3. Flexlux Design fotel, a nyugalom stílusos szigete

  Egy nyugodt sarok, egy jó könyv, egy pohár ital – már csak egy kényelmes karosszék hiányzik a teljes nyugalomhoz. A FLEXLUX karosszékekkel szinte észrevétlenül szakadhatunk ki a napi mókuskerékből.
  Tovább »
 4. Hülsta now! moon birdy - Zseniális kültéri kiegészítő

  Fényforrás a gyepen, terasz dekoráció vagy ülőke kerti sütögetéshez – a többfunkciós now! by hülsta moon birdy bármilyen alkalomra ünnepi hangulatot varázsol a kertbe vagy a balkonra.
  Tovább »
 5. Dán „sziget” Óbudán, avagy hygge-érzés a loftban

  Tengerillatot, esőt, vagy frissen csapolt Tuborgot nem ígérhetünk, de az új skandináv dizájnt reprezentáló kanapékat, székeket, asztalokat és dizájntárgyakat igen – bemutatkozik a dán Bolia.
  Tovább »
 6. Hülsta now! spin - Tökéletes külső, tökéletes funkcionalitás

  A now! by hülsta legújabb kollekciója, a now! spin azok számára készült, akiknek az átlagosnál magasabb elvárásaik vannak.
  Tovább »