This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message
Billenő Navigáció
Kosaram

Blog

 1. Hygge-érzés otthon 4.

  Ahol jó összegyűlni – az étkező. Barátokkal, vagy a családdal finom falatok és jó italok társaságában – kell-e még valami a hygge jelenlétéhez? Valószínűleg nem.
  Tovább »
 2. Hygge-érzés otthon 3.

  A nyugalom szigete – kanapé a házban. Elnyújtózni, kiengendni, megélni a “hyggestund”-ot, a hygge pillanatát – mindehhez egy kényelmes kanapé ideális alapot nyújt.
  Tovább »
 3. Hygge-érzés otthon 2.

  Ideális bútor az elvonuláshoz. Talán nincs is egyszerűbb módja annak, hogy a lakásunkban érezzük a hygge-hangulatot, mint kiválasztani egy sarkot és egy fotel segítségével egy „kuckót” kialakítani.
  Tovább »
 4. Hygge-érzés otthon 1.

  Fényár helyett kontraszt: a lakberendezésben a hygge egyik legfontosabb egyik jellemzője a játék a fényekkel.
  Tovább »
 5. Hygge – minden, ami jó otthon

  Mitől érzem jól magam? Ez az a kérdés, amelyre válaszolva eljutunk a híres dán életérzés, a hygge lényegéhez. Egyszerűség és harmónia – talán e két szóval lehet leírni legpontosabban a dán lakberendezés jellemzőit. Alapvetően a hygge is e két tényezőn alapul.
  Tovább »
 6. Egy kerek, egy szögletes - A tökéletes minimál design

  Egy kerek, egy szögletes Minimalista összhatás, amely részleteiben mégsem túl szigorú – így is lehetne röviden jellemezni a dán Bolia bútorai és kiegészítőinek felhasználásával készült összeállításokat.
  Tovább »
 7. Új lookbook – egy pillantásnál többet ér

  266 oldal inspiráció – ezt kínálja a Bolia új katalógusa. Szerezze be ingyenesen bemutatótermünkben!
  Tovább »
 8. Design kanapék és kiegészítők bíborban-bársonyban

  Egy örök anyag, ami néha eltűnik, néha viszont szinte berobban az életünkbe. Persze, a bársonyról van szó, amely most sokadik fénykorát éli.
  Tovább »
 9. Formabontás Loftműhely - Alkossunk együtt Franta Ágival december 9-én!

  Átélni az alkotás örömét egy kreatív közösség tagjaként. Kiszakadni a hétköznapokból egy különleges helyszínen. Ezt kínálja az InnoConcept design workshopja. Az InnoConcept ősszel megnyílt óbudai bemutatótermében nem csak bútorokat kínálunk. Az inspiráló környezetben egyúttal olyan interaktív lakberendezési műhelyt is találnak a látogatók, ahol mindig egy különleges vendég várja az alkotni vágyókat. Teremtsünk együtt újat és közben élvezzük, ahogy az ötlet megvalósul!
  Tovább »
 10. Ellentétek vonzásában – íme, az új Bolia-kollekciók

  Egy északi tájra gondolva nem feltétlenül a meleg, a fény és a városi környezet az első, amire gondolunk. A Bolia új, jövő évi kollekcióit mégis e három tényező ihlette.
  Tovább »
 11. Flexlux Design fotel, a nyugalom stílusos szigete

  Egy nyugodt sarok, egy jó könyv, egy pohár ital – már csak egy kényelmes karosszék hiányzik a teljes nyugalomhoz. A FLEXLUX karosszékekkel szinte észrevétlenül szakadhatunk ki a napi mókuskerékből.
  Tovább »
 12. Hülsta now! moon birdy - Zseniális kültéri kiegészítő

  Fényforrás a gyepen, terasz dekoráció vagy ülőke kerti sütögetéshez – a többfunkciós now! by hülsta moon birdy bármilyen alkalomra ünnepi hangulatot varázsol a kertbe vagy a balkonra.
  Tovább »
 13. Dán „sziget” Óbudán, avagy hygge-érzés a loftban

  Tengerillatot, esőt, vagy frissen csapolt Tuborgot nem ígérhetünk, de az új skandináv dizájnt reprezentáló kanapékat, székeket, asztalokat és dizájntárgyakat igen – bemutatkozik a dán Bolia.
  Tovább »
 14. Hülsta now! spin - Tökéletes külső, tökéletes funkcionalitás

  A now! by hülsta legújabb kollekciója, a now! spin azok számára készült, akiknek az átlagosnál magasabb elvárásaik vannak.
  Tovább »